BEAUTY SQUARE is in mei 2013 opgericht door mij, Steffi van den Hanenberg.

Door mijn interesse in beauty ben ik altijd opzoek naar de mooiste en beste producten, dit kunnen budget items zijn of high end producten. Als student zal ik goed op prijskaartjes van producten moeten letten, alleen het beste verdient mijn geld. Beauty blogs waren voor mij een grote hulp, met product reviews werd ik op de hoogte van de kwaliteit van producten gebracht, handig en goed voor de portemonnee. Naast de reviews was ik ook altijd erg onder de indruk van de andere leuke artikelen die online kwamen te staan, prachtige foto’s, leuke teksten en belevenissen, dat leek mij ook wel wat. Met wat hulp hier en daar was het daar ineens, BOEMPATS, BEAUTY SQUARE was born..

Vast even voor de duidelijkheid: SQUARE staat niet voor vierkant (ja dat dacht je vast van wel hè?) maar voor plein (ahaaaa). Mijn blog is een plein waar jij leest over beauty, meningen deelt en ervaringen uitwisselt. Wees dus niet bang om jezelf te zijn en doe lekker je ding, dat doe ik ook. Ik vraag jullie wel om eerst goed na te denken voor je een reactie plaatst, je mag je mening geven, maar het is niet de bedoeling dat je anderen aanvalt. Blijf dus respectvol naar andere lezers toe en accepteer ook de mening die zij hebben!

Nu BEAUTY SQUARE nog jong is zal ik langzaam proberen deze site op te bouwen. Ik begin met blogposts op tijden die voor mij uitkomen en over producten die ik al bezit. Hopelijk kan ik met mijn creativiteit, mooie foto’s en schrijfstijl, kwalitatief goede artikelen posten die jullie terug zullen laten komen naar mijn blog. Ik probeer zowel informatieve, interessante, leerzame, persoonlijke en grappige artikelen te posten, zodat er voor iedere beauty lover wat leuks te lezen valt.

Mocht mijn blog groeien dan zal er meer structuur in het schrijven van posts komen en zal de site steeds uitgebreider worden, voor nu is het gewoon mijn hobby.

Op mijn home page komen de meest recente posts te staan, voor oudere posts kun je naar beneden scrollen en op ‘load more’ klikken. Ben je opzoek naar iets wat specifiek over beauty gaat? Of over fashion? Of misschien wel naar Do It Yourselfs? Dan kun je bij het horizontale menu recht boven de slider op de gewenste categorie klikken en BOEMSHAKALAKA, leesplezier over het onderwerp waar jij op dat moment zin in hebt, ENJOY!

Foto’s en video’s maak ik met mijn Canon Powershot SX50 HS, maar mijn eerste blogposts kunnen foto’s bevatten die met een andere camera gemaakt zijn. Ik maak namelijk altijd al foto’s van mijn looks en deze wil ik jullie zeker niet onthouden. In sommige artikelen zullen ook foto’s te zien zijn die met mijn IPhone 3GS gemaakt zijn.

Heb je verder nog vragen? Kijk dan op de ‘contact page’ en stuur me een mailtje!

 

Met dank aan

Tim van den Hanenberg: Mijn website is gemaakt met WordPress, graag wil ik hier mijn broer voor bedanken, zonder hem was ik waarschijnlijk niet in staat geweest om net dat eerste stapje te zetten. Als ik iets doe, dan doe ik het goed dus voor BEAUTY SQUARE moest en zou ik een goede site hebben. Mede door de hulp van mijn broer kan ik werken met een professionele site en daar ben ik hem erg dankbaar voor.

Serena Verbon: Naar aanleiding van artikelen die op www.beautylab.nl kwamen te staan, één van de meest bekende Nederlandse beauty sites, ben ik overstag gegaan. Serena gaf mij net dat duwtje in de rug met haar ‘JUST DO IT’ motto. Als je echt gedreven bent, en dat ben ik, dan kun langzaam maar zeker iets opbouwen. En zo ben ik dus gewoon aan de slag gegaan, zo simpel als dat, vol goede moet.