Hee, hallo daar! Ik ben Steffi van den Hanenberg en BEAUTY SQUARE is mijn persoonlijke blog. Ik woon in de Brabantse stad Oss (mocht je bekend zijn met Osse messentrekkers dan verzeker ik je dat deze blog volkomen veilig en verantwoord is, haha)

Steffi

Ik ben begonnen met deze blog in de tijd dat ik mijn VWO eindexamen deed op het Mondriaan College, ook in Oss. Als je dit leest ben ik waarschijnlijk al begonnen met mijn nieuwe studie, wat voor studie? Tja, daar ben ik nu eigenlijk nog niet helemaal over uit.. Waarschijnlijk wordt het óf Econometrie aan de Universiteit Tilburg óf Wiskunde aan de Radbout Universiteit Nijmegen. Ik hoor jullie al denken, boooooring, maar later zal ik je hier meer over vertellen en duidelijk maken waarom mijn interesses hier liggen, waarschijnlijk begrijp je het dan beter.

Mensen kennen mij als een vrolijke, spontane, perfectionistische maar zeker ook eigenwijze dame. Ik ben niet bang om mijn mening te verkondigen. Ik ben ik en jij bent jij, mocht je het niet met mij eens zijn, dan is dat absoluut geen probleem. Ik vind het leuker om een goede discussie te hebben met iemand die een eigen mening heeft dan een praatje te maken met iemand die zelf weinig in te brengen heeft. Wees jezelf, daar is BEAUTY SQUARE voor, het delen van meningen en het uitwisselen van ervaringen! Ik vraag jullie wel om eerst goed na te denken voor je een reactie plaatst, je mag je mening geven, maar het is niet de bedoeling dat je anderen aanvalt. Blijf dus respectvol naar andere lezers toe en accepteer ook de mening die zij hebben.

In het dagelijks leven probeer ik overal het beste van te maken, soms zijn dingen niet leuk, maar je zult er toch doorheen moeten. School is en blijft school en werk is en blijft werk, heb je geen zin om ‘s ochtends je bed uit te komen? Zeer begrijpelijk, maar het zal toch moeten, het leven bestaat nou eenmaal niet alleen uit lol maar ook uit verplichtingen. Door zelf een goede inzet te geven zul je zien dat alles makkelijker gaat.

Maar stel nou dat niets moet en alles mag? Dan wist ik het wel! Ik vind het leuk om te schrijven, foto’s te maken, creatief bezig te zijn en te make-uppen. Deze hobby’s kan ik vanaf nu heel makkelijk kwijt in mijn blog, nice! Daarnaast vind ik het natuurlijk ook leuk om dingen met vrienden te doen, lekker een terrasje pakken, filmpje kijken, gezellig. Ook dansen is passie, hiphop, bij danscentrum Zwijsen (ja, alweer in Oss) Ik dans zelf wedstrijden wat ik een uitdaging vind, maar ik geef zelf ook lessen in hiphop aan verschillende leeftijdscategorieën. Respectievelijk 6-10 jaar, 11-15 jaar en 15-??? jaar, beter kan eigenlijk niet, je hobby als werk, pretty awesome right?

About me

Een van mijn eerste blogpost zullen ondermeer bestaan uit de subcategorie ‘SQUARE my life’ (onder Lifestyle), hier ga ik dieper in op mezelf en mijn hobby’s, bijbaan, studie of familie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn dan raad ik je aan om daar naar opzoek te gaan via de zoekbalk of het categorieën menu.

 

Heb je verder nog vragen? Kijk dan op de ‘contact page’ en stuur me een mailtje!