Mijn laatste GRWM video nam ik op in september (klik)! Dat is al bijna drie maanden geleden doordat in de oktober maand grime video’s de overhand kregen. Maar nu ben ik BACK! En niet met zomaar een video, maar met clown contouring

Jep, ik zag het al helemaal voor me: een clown contouring video met te blije bijpassende muziek eronder dat het irritant wordt. (Dit is dus alvast een waarschuwing. Als het irritant wordt, zet dan gewoon het geluid af maar blijf wel gewoon de video afkijken, haha. Please!)

Ik gebruikte het concealer palette van SammyDress.com dat ik laatst reviewde en mijn Make-up Studio banana powder kon natuurlijk ook niet ontbreken in deze hardcore shaping techniek. De look maakte ik af met producten die ik de laatste tijd erg vaak gebruik, zoals de 2-in-1 eyebrow eyeliner pen en de velvet matte liquid lipstick van BornPrettyStore.com. Dit zijn echte favorieten geworden en zo kunnen jullie ze in actie zien in plaats van alleen op de review foto’s.

Zet ‘m eerst in HD kwaliteit voor je op de play button klikt!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier. En als je dan toch bezig bent, abonneer je dan meteen even op mijn YouTube kanaal, dat zou ik echt tof vinden!

clown contouring

Deze make-up look is echt helemaal Steffi met de winged liner en donkere lip. Het ombre effect van de lip combinatie vind ik helemaal geweldig en draag ik regelmatig. Door de lange houdbaarheid van de liquid lipstick blijft mijn lipcontour gedurende de dag perfect, maar mijn lippen drogen niet uit doordat ik een romigere lipstick in het midden van mijn lippen aanbreng. Bijwerken is daardoor ook een eitje, want alleen de binnenkant heeft een touch-up nodig dus dat kan zelfs netjes zonder spiegel.

Liefs, Steffi