Paars is mijn lievelings kleur, en als mensen durven te beweren dat paars te extreem is om in een look te verwerken, dan ben ik het daar absoluut niet mee eens. Paars laat mijn blauwe ogen perfect uitkomen, ze worden buitenaards sprekend en fel.  I LOVE IT!

Afgelopen vrijdag vierden we het 15 jarig bestaan van Danscentrum Zwijsen, het danscentrum waar ik les geef. Het was een soort van reünie, want ook alle oud dansers waren uitgenodigd. Sinds de feestdagen heb ik niet meer echt een mogelijkheid gehad om me helemaal uit te leven met make-up. Ik greep mijn make-up kwasten, Yaby palette en krultang erbij en aan de slag dan maar. Doordat ik een geheel zwarte outfit droeg kon ik mijn paarse ooglook extra laten knallen. Tien matchende, paarse, glitternagels erbij en ik was er helemaal klaar voor.

Zet ‘m in HD!

 

4b

2b

1b

3.1

Op de foto’s komt mijn blauwe oogkleur veel feller over, maar zoals je op de video kunt zien lijken mijn ogen zowat buitenaards wanneer er licht op schijnt. Helder, fel en lichtblauw met een donkere rand, bijna eng gewoon.

En oh, is het jullie opgevallen dat ik een keer een shimmery highlighter heb gebruikt? (iets wat ik vrijwel nooit doe) Ik vond dat deze look het wel kon hebben..

Is dit genoeg om iedereen met blauwe ogen aan de slag te krijgen met paarse oogschaduw!? I sure hope so!

Liefs, Steffi