‘Oh…’ Dacht ik toen ik erachter kwam dat ik niet eens 10 foto’s van afgelopen maand heb die ik aan jullie kan laten zien in deze post. Best dramatisch.. Dan maar een creatieve combinatie met mijn weekend als Wonder Woman.IMG_4087

Ondanks de drukte spendeerde ik een middag met mijn broer. Even family quality time, want ik had ‘m al een flinke tijd niet meer gezien. We gingen lunchen bij Pan&Zo en vervolgens hebben we een flinke boswandeling gemaakt van zo’n 3 uur.

IMG_4270

Zo weinig foto’s (dit is namelijk al weer anderhalve week verder), maar de paar die ik heb zijn natuurlijk van eten, haha. Dit is een snelle foto van mijn voorgerecht op tweede paasdag. We gingen met de hele familie eten bij Montimar. Geen tijd gehad om ‘m te posten op Insta. Zelfs lekker eten kan wel een filtertje gebruiken op z’n tijd.

IMG_4519

FINALLY! De lipsticks zijn binnen! Via BornPrettyStore bestelde ik een flinke tijd terug 24 zwarte liquid lipsticks. Deze reviewde ik al eerder in verschillende kleuren (klik) en ze blijven echt verdomd goed zitten, dus toen ik zag dat er een zwarte variant werd uitgebracht moest ik ze inslaan voor het hele dansteam. Gedurende de wedstrijd ben je gewoon zo druk bezig met van alles en nog wat, maar niet met je lipstick. Deze moet dus simpelweg de hele dag muurvast blijven zitten en daar is dit product perfect voor. En dat voor nog geen twee euro! Doordat ze out of stock bleken te zijn duurde het alleen super lang voor ze binnen waren. Ondertussen zijn we al weer twee of drie wedstrijden doorgekomen met een verschrikkelijke zwarte Essence lipstick die na 30 keer gebruiken (1 wedstrijd, dus, met zo veel dansers als SCREAM heeft) al op was en binnen 5 minuten al uitgeveegd was. Maar, ze zijn er eindelijk! Mooi op tijd voor het NK.

IMG_4429

Overbewerkte foto van SCREAM tijdens een UDO wedstrijd.

Helaas was ik er niet bij, want ik was namelijk in het gat Hunsel tijdens het superhelden weekend van de studievereniging Asset | Econometrics waar ik actief lid van ben. sml

Dus, het thema was overduidelijk superhelden en mijn team was The Justice League (excluding batman).

justice league

Ik toverde mezelf al snel om tot Wonder Woman en mijn teamleden waren Superman, The Flash, Green Lantern en Black Canary. Ik had echt een top team. Het was super gezellig en ik vond het leuk dat iedereen zo creatief was wat betreft hun outfit. Daarop scoorden we dan ook de meeste punten van alle groepen! Daarnaast hadden we ook een super toffe vlag gemaakt met z’n allen en een coole team song met zelfgemaakte songtekst op de karaoke versie van YMCA.  Dag 1 was echt DE dag van TEAM JUSTICE league. We stonden met 63 punten bovenaan.

IMG_4389

Een weekend ervoor ging ik alvast mijn schmink uitproberen, zodat het op de dag zelf wat sneller zou gaan. Het lukte eigenlijk meteen best wel goed! Geloof me, het is echt niet zo moeilijk. Voor het comic idee kun je gewoon deze video terugkijken. De look is niet precies hetzelfde, maar de technieken komen allemaal een beetje op hetzelfde neer. Het kroontje van Wonder Woman is natuurlijk wel echt iets nieuws. Je hebt overigens ook echt alleen maar rood, zwart en goud nodig. (Ik had mijn gouden schmink nog nooit gebruikt. Heb je ooit gouden zombies gezien?! Dus ik vond het wel tof dat ik daar eindelijk mijn kwast eens in kon zetten, haha.)

IMG_8212

IMG_8219

Ik vind overigens dat die zwarte comic lijntjes, nu ik dat voor een tweede keer deed, een stuk beter lukten. In de video had ik namelijk af en toe iets te dikke lijnen, vind ik zelf. Een keertje oefenen is dus geen overbodige luxe. Het kan overigens ook (waarschijnlijk is dat het, haha) dat het ligt aan de kwasten die ik gebruik. In de video gebruik ik nog cheap ass schilderskwasten van XENOS, maar tegenwoordig gebruik ik gewoon echte schmink kwasten van GRIMAS, uiteindelijk is dat toch wel de investering waard. Goed gereedschap is het halve werk, dat is echt zo.

12970775_1066991036701372_6408509166755618922_o

12473955_1066991160034693_2805172166086148807_o

Gewonnen hebben we uiteindelijk helaas niet. We werden vierde. Team Batman werd eerste. Aangezien hij oorspronkelijk bij The Justice League hoort heb ik daar wel vrede mee, haha.

IMG_4406

Het was in ieder geval een super tof weekend en ik heb meteen het thema doorgeschoven naar het danskamp dat over een aantal weken plaatsvindt. Afgelopen donderdag hebben we de dansers van danscentrum Zwijsen in superheld groepen opgedeeld en volgensmij zijn ze allemaal al flink aan de slag met de voorbereidingen. Op deze manier word je al lekker enthousiast!

IMG_8235

See you next time!

Liefs, Steffi