Carnaval komt alweer om de hoek kijken. Een perfecte gelegenheid om weer eens met wat schmink tutorials te komen, vinden jullie ook niet? Afgelopen Halloween waren jullie erg enthousiast over mijn horror schmink creaties, dus ook deze keer hoop ik jullie te verrassen met duidelijke tutorials die prima na te maken zijn.

Deze Retro Pap Art Comic look wilde ik al heel erg lang graag doen, maar het kwam er gewoon niet van. Nu Carnaval in zicht kwam moest ik van mezelf toch maar eens tijd gaan maken voor deze look, toen ik de ochtend voor het filmen bij de Xenos langs ging nam ik ook nog een super leuke pruik mee die goed bij dit thema past.

retro pop art comic

Deze schmink look is echt weer heel wat anders dan je gewend bent van mij, een stuk minder horror en een stuk meer fun! Ik hou er wel van. Tijdens het maken van deze look bleef ik maar gekke gezichten trekken in de spiegel, haha. De look is relatief makkelijk na te maken, met producten die je waarschijnlijk wel al grotendeels in huis hebt. (Veel make-up, slechts een beetje schmink, de zwarte schmink zou je bijvoorbeeld ook kunnen vervangen door een vloeibare eyeliner of gel liner) Voor sommige stukjes is het wel makkelijk als je iemand hebt die zou kunnen helpen, maar zoals je ziet is het in je eentje ook wel te doen. In het begin ziet het er nog belachelijk uit, maar je moet gewoon door gaan, pas op het eind valt de hele look in elkaar. Succes!

Bekijk de video in HD kwaliteit voor het meeste kijkplezier.

Kun je de video niet bekijken? Klik dan hier. Ik zou het ook super vinden als je je (gratis) zou abonneren op mijn YouTube kanaal, op deze manier ben je altijd op de hoogte van mijn nieuwste video’s.

retro pop art comic2a

retro pop art comic3

comic4

Deze week kunnen jullie ook nog een video tutorial verwachten gebaseerd op de film ‘The Purge‘. Hier laat ik je zien hoe je het kan doen lijken dat je een freaky masker draagt, terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo is.

purge4text

Is dit de eerste schmink video die je van mij hebt gezien? Wellicht kan ik je dan ook nog inspireren met een van mijn drie zombie video’s (Call of Duty, The Walking Dead Little Girl, Voiceover Tutorial), Unzipped Zipper Face tutorial, Cabin in the Woods creatie, Halloween vogelverschrikker, Halloween Mad Pumpkin, mijn FX Fake wounds foto tutorial of een artikel over spookfiguren schminken,

Wil je meer informatie over de producten die ik gebruik, lees dan dit artikel.

Liefs, Steffi