J’s on my feet, J’s on my feet, J’s on my feet. So get like me. I be rockin’ J’s. I got lots of flavors. My kick game is major. More kicks than the players, call me up I’m scorin’. Hit it like a free throw, tongue out like I’m Jordan.

Put on my J’s and dance the whole night away
I’m naughty by nature like I’m hip-hop hooray
My hands in the sky, I wave ‘em from side to side
My feet on the floor, I’m ’bout to turn up now

(Mike WiLL Made-It – 23 (Explicit) ft. Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Juicy J)

IMG_6571

IMG_6582

IMG_6598

IMG_6609

IMG_6615

IMG_6639IMG_6629

IMG_6645

IMG_6673

IMG_6667

Grrrr. Mijn grootste frustratie op dit moment? Mijn camera is te goed voor WordPress, want ik kan de foto’s niet in normale formaat uploaden in verband met de bestandsgrootte. Dus nu verklein ik ze, maar vind dat de kwaliteit daardoor echt grof achteruit gaat. Me not likey.

What I’m wearing:

zwart hemdje – Beeren Bodywear
spijkerblouse – Silver Creek
nep lederen jack – H&M
zwarte tregging – Pieces
sneakers – Nike Air Jordan – Footlocker
kraaltjes armbandje – Mi Casa Oss
armband – Buddha to Buddha
armband Nathalie – Buddha to Buddha
ring Nathalie – Buddha to Buddha
circle scarf – Anna Scott
zonnebril – Primark

Het viel me op toen ik het ‘what I’m wearing’ stukje typte dat mijn sjaal van Anna Scott is. De sjaal heb ik al erg lang, kocht ik bij DressUpInStyle in Heesch en is echt een favoriet; lekker dik, om eindeloos om mijn nek te rollen, mezelf in te verstoppen en om in te wonen. Ik wist alleen helemaal niet dat ‘ie van het merk Anna Scott is! Vorig jaar kocht ik bij Houtbrox in Uden een jurkje van Anna Scott en sinds dien snuffel ik altijd even bij het merk rond. Ik vind het wel grappig om te zien dat ik een aantal jaren geleden onbewust iets van het zelfde merk heb aangeschaft waar ik nog steeds erg blij mee ben. Nu ik eraan denk, misschien moet ik weer maar eens een bezoekje leveren aan DressUpInStyle, want daar ben ik al lang niet meer geweest aangezien ik alleen naar Heesch zou gaan voor die specifieke winkel.

Dit is echt een outfit die ik vaker uit de kast trek als ik niet wat ik aan moet maar wel gewoon comfortabele kleding wil dragen. Hup, hup, gewoon in een basic zwarte skinny springen en de spijkerblouse over mijn hoofd trekken. Mijn favoriete, bouncy sneakers die mijn voetjes knuffelen en mijn leren jack die ik nog even snel van de kapstok af trek voor ik de deur uit ga.

Liefs, Steffi