Tatatataaaaaaaa! Het is zo ver, mijn inloopkast is tip top in orde, helemaal georganiseerd en op kleur gesorteerd. Zoals beloofd heb ik een video van het proces gemaakt, dus als je benieuwd bent naar het eindresultaat, kijk dan snel verder. 

Door in de video op het tandwieltje rechts onderin te klikken kun je de video in HD kwaliteit bekijken.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier. Ik zou het super vinden als je je zou abonneren op mijn YouTube kanaal.

Hieronder een aantal foto’s van het bouwproces. Hier ligt de oude vloer er nog in en zijn ook de muren en de overige meubels (zoals het bureau) nog niet allemaal geverfd. De allerlaatste stap was het dichtkitten van alle spleten en schroefgaatjes.

272 271 270 268

269

025

031 029021

026

Geloof me, waarschijnlijk vind ik het net zo belachelijk als jullie, zo’n inloopkast. Amerikaans en overdreven, maar wel heel leuk en heel erg fijn. Het grootste voordeel is dat ik nu al mijn kleding netjes en overzichtelijk heb opgeborgen, waardoor ik alles in één oogopslag kan zien en dus volop mijn kleding kan benutten. Wanneer je kast uitpuilt en er 6 verschillende vestjes of tops over één hangertje hangen, dan zie je door de bomen het bos niet meer en draag je waarschijnlijk vaak hetzelfde. Een kast vol kleding, maar toch altijd kiezen uit je vier favoriete shirtjes, bijvoorbeeld. Daar zal ik nu geen last meer van hebben, ik ben juist veel sneller geneigd om te gaan mixen en matchen, nieuwe outfit combinaties te ontdekken en lang niet gedragen kleding te herontdekken. Bedenk je alsjeblieft wel dat al mijn kleding hiervoor in een normale kledingkast gepropt kon worden. Netjes en mooi uitgestald in deze kast lijkt het meer dan het daadwerkelijk is. Ja, ik heb veel kleren, maar dat is dan ook een keuze. Ik geef graag geld uit aan kwalitatief goede kleding en ben er zuinig op, waardoor al mijn items lang mee gaan. Een erg groot deel van mijn kleding is dan ook al jaren oud, maar het past nog steeds en ik heb er ook nu nog veel plezier van.

Liefs, Steffi

P.S. Voor de gene die zich het afvragen; Nee, ik  heb niet zelf met een zaag in mijn hand gestaan (geloof me, een wijs besluit), maar ik heb wel alle platen geverfd (en daarmee bracht ik niemand in levensgevaar).