In de vorige editie van Squared My Life vertelde ik jullie dat mijn studie weer in volle gang werd gezet, maar ondertussen heb ik alweer een weekje herfstvakantie gehad! Kijken jullie mee naar mijn maand oktober?

IMG_1036

Af en toe ben ik op vrijdagen vrij en dat is echt heerlijk. Het is belachelijk hoeveel de verhouding 4 dagen studie, 3 dagen weekend scheelt vergeleken met 5-2, ook al besteed ik ook die vrije dag nog veel tijd aan mijn studie. De reistijd die wegvalt is echt al een hele vooruitgang.
Maar goed, toevallig werd ik gevraagd om op zo’n vrije vrijdag drie hiphop workshops te geven voor de 4e jaars van middelbare school Hooghuis Stadion. Zo gezegd, zo gedaan.

IMG_1037

Die middag at ik een salade met geitenkaas, want de maaltijdsalades waren in de aanbieding bij de EMTÉ. Ik strooide er nog wat noten/krenten mix overheen als topping. Ik heb gesmuld, hoor! Later die week at ik ook nog een keer de caesar salade, maar deze vond ik maar smakeloos, dus die pak ik nooit meer.

IMG_1043

Na de lunch stond eigenlijk studeren op de planning. Echter heb ik eens een keer gek gedaan en ben gaan winkelen en sushi eten in Eindhoven. Moet kunnen, voor een keertje.

IMG_1050

Op zaterdag trok ik al mijn pumps en enkellaarsjes uit mijn schoenenkast en bestelde ik (na grondige inspectie van de kwaliteit, maat en kleur) maar liefst 12 paar nieuwe hakjes bij HeelsRUs.

IMG_1055

‘s Avonds lekker gourmetten en mini wokken met vrienden.

IMG_1059

De hele week twijfelde ik over deze broek. Ik wilde ‘m erg graag hebben, maar ik heb de skinny uiteindelijk toch maar niet besteld. Ik vond het namelijk een beetje vreemd dat alle maten nog beschikbaar waren, dus dat komt op mij over alsof niemand er tevreden mee was. Het probleem was ook dat ik niet wist welke maat ik moest halen. Voor mensen met smalle benen (ik, dus) werd aangeraden een maat kleiner te kiezen, dus zou ik een XS moeten bestellen. Echter had ik volgens de matentabel wel echt een S nodig qua lengte. 1+1=2, Ik gokte het er niet op, want ik denk dat er gewoon iets niet helemaal klopt met die broek. Dat of mensen ‘m terug sturen ivm de lengte, of omdat de pijpen niet strak genoeg zijn.

IMG_1064

IMG_1252

Ik maakte productfoto’s van de SensatioNail kit die ik opgestuurd kreeg. Ik ben druk bezig met de review, maar die laat nog wel even op zich wachten, aangezien ik de gel lak eerst grondig moet testen. Er wordt een perfecte manicure tot 2 weken beloofd en er zijn twee opties, namelijk French manicure met nagelstickers of French manicure met witte gel nagellak, dus dat duurt wel eventjes.

IMG_1071

Ik was erg blij met deze foto uit mijn OOTD artikel. 🙂

IMG_1084

Avo-cuddle <3

IMG_1110

De herfstvakantie kwam in zicht (voor mij 1 week eerder dan de vakantie voor middelbare scholen), maar daarin had ik wel een tentamen. Philosophy of Science; niet moeilijk, maar wel veel.

IMG_1238

Mijn hiphop wedstrijdteam SCREAM deed mee aan een wedstrijd in Oss, georganiseerd door de SEC. De opkomst was een beetje belabberd, aangezien er ook niet echt goed reclame was gemaakt, dus SCREAM had niet veel moeite om de eerste plaats in de wacht te slepen. Toch hebben de dansers een super leuke middag gehad, want een van de juryleden was Juvat Westendorp (van SYTYCD). Ik had wel al vaker gehoord dat hij echt een super chille gast is in het echt, en hij heeft er ook echt een mooi showtje van gemaakt inclusief battle met de kids. SCREAM zit in zijn vlog (Paspoort vergeten, STRESS!, doorspoelen naar de 4 minuten) Helaas kon ik er niet bij zijn, dus Pascal stond er alleen voor.

12113372_1210611385631156_3996534973271162114_o 12139935_1210611395631155_7058067699716334015_o

Ik was namelijk te vinden in Weert! Ik volgde een workshop derma wax wonden bij de SchminkSpecialist. Een video daarover staat ondertussen online.

IMG_1239

Ik koos ervoor om met het openbaar vervoer te gaan in plaats van met de auto, zodat ik mijn filosofie aantekeningen kon doornemen tijdens de reis. Uiteindelijk heb ik er een beetje spijt van dat ik niet met de auto ben gegaan, want de reis verliep niet heel soepeltjes. Als je niet geïnteresseerd bent in een hak-op-de-tak-drama-verhaal kun je beter gewoon verder scrollen naar de volgende foto.

Eerst moest ik een uur en een kwartier met de trein, dat ging gelukkig prima. Vervolgens moest ik de bus nemen. Ik zit daar te wachten in de kou, maar nee hoor, geen bus.. Toen moest ik alsnog twintig minuten extra wachten op de volgende bus, deze kwam gelukkig wel, maar ik moest dan wel uitstappen bij een iets andere halte dan ik van te voren had opgezocht en vervolgens nog 2 minuten extra lopen. Dus, ik stapte uit bij die halte en liep met het kaartje op mijn telefoon eerst naar de halte waar ik oorspronkelijk uit had moeten stappen. Hmm, deze woonwijk leek niet echt op het industrieterrein waar ik de vorige keer terecht kwam met de auto. Nog een keer 9292 checken, dan maar. Beetje dom van mezelf. Ik had alleen de straatnaam ingetypt en niet het huisnummer, ik dacht als ik in de straat ben dan herken ik de omgeving wel van de vorige keer en weet ik waar ik heen moet. Niet, dus. Wist ik veel dat die straat een verrekte 5 kilometer lang zou zijn ofzo!? Dus, deze keer inclusief huisnummer ingevoerd op mijn IPhone en gelukkig moest ik dan de bus hebben vanaf het perron waar ik nu stond en de bus zou 10 minuten later aankomen (en de bus reed maar 1x per uur, dus dat was al een geluksmomentje). De bus kwam alleen niet precies op tijd aan, dus ik was echt helemaal in de stress, want op een bordje stond dat er ook problemen waren met de bussen en dat de bus niet reed, maar dat gedoe zou eigenlijk de dag ervoor opgelost moeten zijn. ‘Heb ik weer’, dacht ik. Ondertussen kwam de aanvang van de workshop toch wel erg dicht in de buurt. Toen ik even in een moment van verstandsverbijstering mijn opties op een rij probeerde te zetten kwam de bus gelukkig toch nog aan, maar dan wel een aantal minuten te laat. Maar goed, ik die bus in en inderdaad, ik moest eerst nog een flink eind rijden tot mijn volgende halte (die straat was dus echt mega lang en lopend had ik het nooit gevonden). Stap ik uit bij de halte en volgens het kaartje moet ik rechts. Ik loop over een autobrug met voetpad in die richting. Tot het voetpad ophoudt.. Hmm, over een autoweg lopen lijkt me geen strak plan. En omlopen, daar had ik de tijd niet voor, want de workshop zou over 7 minuten beginnen. Dan maar de toeristische route door de prik bosjes, want daar beneden liep een fietspad. Heelhuids beneden aangekomen (de prikkers vielen best mee) zette ik een flinke looppas in richting mijn bestemming. En toen zag ik bekend terrein, yes, nog een klein stukje joggen en ik was precies twee minuten voor tijd op mijn bestemming (terwijl ik ingepland had om eigenlijk meer dan een uur te vroeg te zijn).
Eind goed, al goed? Of toch niet. Op de terugweg had ik twee opties, of lopen naar een busstation die ik in de verte al zag liggen, maar daar freakin‘ 55 minuten wachten op de eerstvolgende bus richting station Weert, of weer de hort op en op zoek naar een of ander bushokje in de middle of nowhere (gaf mijn telefoon aan) zodat ik eerder op station aan zou komen. Maar ik moest kiezen, want als ik het bushokje niet zou kunnen vinden, dan had ik niet meer genoeg tijd om terug te zijn bij het bushokje dat ik wel wist te liggen. In mijn besluiteloosheid verspil ik weer 5 minuten van mijn kostbare tijd. Uiteindelijk besloot ik om toch maar voor de veilige optie te gaan (ik had al genoeg spanning en adrenaline gehad voor die dag), en daar zat ik dan, 45 minuten, wachtend op de koude grond (geen bankjes). En ik verveelde me, want mijn telefoon was bijna helemaal leeg, maar ik dwong mezelf om die met rust te laten, want stel nou dat er ook nu iets mis ging met deze bus, dan had ik een probleem, want dan was er geen 9292 meer om me uit de shit te helpen. In plaats van spelletjes doen at ik dus maar een appel (de aanleiding van deze foto). En ja, daarvoor gebruikte ik dus nog wel mijn telefoon (ik kon het niet laten), maar de foto zette ik pas op Instagram toen ik tweeënhalf uur later weer thuis was en mijn telefoon aan de oplader hing en ik bijna dood ging van de honger omdat het al half 8 was en die stomme appel niet telt als avondeten. Spannend verhaaltje, he?

IMG_1247

Lunch van de volgende middag; thee, spelt toast met philadelphia, avocado en peper en een mandarijntje.

IMG_1250

YAY! 🙂 Nieuwe bordspellen binnen: ’30 seconds’ en ‘wie is de mol?’.

IMG_1283

Baas boven baas. Baby en overgroot-appel op de universiteit.

IMG_1290

Eén van mijn aanwinsten tijdens de Hunkemoller outlet in Enschede. Ik kon zelf niet gaan, maar een lieve vriendin speelde even als personal shopper voor mij en nam drie bikinibroekjes en twee bikini tops voor me mee. 2,50 per stuk, dus 12,50 in totaal. Dat is pas lekker shoppen. Thanks, lieve Marannie!

IMG_1297

Gereserveerd om tijdens de vakantie met de uni-vriendinnetjes uit eten te gaan bij Montimar in Rosmalen. De gerechten zien er erg culinair uit, maar de prijzen zijn erg zacht.

IMG_1306

New season of AMC’s Walking Dead Series. 

IMG_1339

Datumprikkertje om te daten met middelbare school vriendinnen. Alleen op deze manier vinden we gelukkig elke keer weer een datum om iets af te spreken.

IMG_1365

Mijn broer gaat uit huis, dus gingen we lekker home decor shoppen and all that jazz.

IMG_1372

Later die middag nog eventjes naar Nijmegen geweest om voorbereidingen te treffen voor de SCREAM Halloween show en vervolgens de dag afgesloten met lekkere sushi bij ShabuShabu.

IMG_1386

‘S avonds door naar vrienden om daar gezellig te borrelen en de serie Black Orphan te kijken. Het was zondag en meestal ben ik de eerste die in slaap valt, maar omdat het toch herfstvakantie was voor mij hield ik het wat langer vol.

IMG_1396

Heb je de skull facepaint video al gezien? klik.

IMG_1416

Eindelijk. Eindelijk kon ik weer eens lekker ‘s ochtends naar Basic Fit voor een groepslesje. In de zomervakantie ging ik elke ochtend, maar nu mijn studie weer gestart is en ik meerdere avonden per week danslessen geef komt het er nooit van. In de herfstvakantie gelukkig wel. Maar damn, 6 weken niks (met dansen gebruik je toch andere spieren) is toch wel lang geleden, mijn spierpijn was veel extremer dan ik had verwacht.

IMG_1422

‘s Avonds op de bank at ik een beetje Ben&Jerry’s Chocolate Fudge Brownie. Het is tenslotte vakantie.

IMG_1442

Hier irriteer ik me altijd zo aan, dikke nep mail. Als ik kies om het verzoek te negeren (en dus mijn account niet te activeren door niet op de link te klikken) en ik citeer: ‘laat u ons geen andere keuze dan tijdelijk uw account op te schorten’. Ik ben niet eens aangesloten bij SNS bank. Nooit geloven, dit soort mailtjes, dus.

IMG_1455

Wanneer ik wraps maak voor het avondeten koop ik altijd grote wraps erbij. De kleintjes uit het pakketje heb ik dan over en die at ik de volgende dag lekker op als lunch.

IMG_1500

IMG_1501

We hadden in de herfstvakantie tentamen, maar gezelligheid stond ook gepland!
Op vrijdag speelde ik het spel ‘Wie is de mol?’ met vriendinnen. ‘s Avonds gingen we gezellig uit eten bij restaurant Montimar. Super lekker, maar helemaal niet duur! Ik bestelde een salade met geitenkaas vooraf, zalm en gamba’s als hoofdgerecht en ik deelde twee soorten toetjes (chocolade taartje en de klassieker van het restaurant; caramel crunch ijs met stukjes brownie en merengue), omdat ik niet kon kiezen. Klinkt goed, niet waar?

cefas2

cefas

De herfstvakantie sloot ik af met een dag vol dans. Bij danscentrum Zwijsen werd een workshop gehouden voor alle wedstrijd dansers. Dit doen we twee keer per jaar en deze keer kwam Cefas (MC van de UDO) ons nieuwe technieken bijbrengen. In de ochtend leerden we gezamenlijk een choreografie en in de middag hadden veel dansers privélessen geboekt. We bleven dus met heel SCREAM de hele dag op de dansschool om te trainen voor het komende seizoen.
De kinderen vonden het geweldig, maar ik net zo goed! Ik vind het super om een keer les te krijgen, in plaats van om altijd les te geven. Even lekker verstand op 0 en dansen.

IMG_1545

Britney, een van de dansers uit SCREAM loopt op de maandagen stage bij mij! Bij de jongste dansertjes van de groepslessen (6-10 jaar) helpt ze me een handje en dat is super fijn en gezellig.

IMG_6982

Productfoto’s maken voor BornPrettyStore. Een nieuwe review is onderweg. Deze keer test ik een losse oogschaduw poeder en twee 2-in-1 producten, namelijk een eyeliner pen met een wenkbrauwpotlood en een eyeliner pen in combinatie met een oogschaduw met smudger.

IMG_1550

GI-GAN-TI-SCHE BEER.

IMG_1568

Op vrijdag reisde ik met medestudenten af naar Huizen voor de InhouseDay van SAS, een software bedrijf. Flink eindje reizen zo! Eerst met de trein naar Den Bosch en vervolgens naar Utrecht centraal en door naar Station Naarden-Bussum. Daarna nog met de bus en een paar minuten lopen. En dat allemaal in een erg oncomfortabele business formal outfit. 😉

IMG_1585

Van te voren installeerde ik alvast de SAS software.

IMG_1569

En streek ik mijn blouse. Moet ook gebeuren.. En een blouse is nog best moeilijk, overigens.

IMG_1578

Een lege trein. Hoe vaak komt dat nou voor? In dit geval was er storing tussen Nijmegen en Oss, dus de trein die vanuit Den Bosch richting Nijmegen zou gaan keerde om richting Den Bosch. Geen ‘kiep’ die natuurlijk iets te zoeken heeft in Oss, dus de trein was verlaten. In Den Bosch kwamen er weer flink wat passagiers bij.
Maar, ik zat voor niets in de trein. Want de professor komt blijkbaar uit Nijmegen en kon dus niet op tijd zijn voor het college. Ik las het mailtje toen ik net in de trein zat. Als ik snel was geweest had ik nog uit kunnen stappen, maar ik besloot te blijven zitten. Als ik eenmaal wakker ben maakt het mij ook niet meer uit, dan ga ik wel gewoon aan de studie!

IMG_1601

Op weg naar ‘t station kwam ik ineens een promotie tentje tegen van een nieuw gepofte-aardappel-restaurantje bij de universiteit. Ik proefde een gepofte aardappel met zure room en gerookte zalm. Delicious! Het was echt erg lekker, de gepofte aardappel smaakte alleen al erg goed. Wellicht binnenkort maar eens langs gaan, wanneer we weer eens tot half 7  college hebben.

IMG_1640 IMG_1654

Ja, ja. Het was gisteren Halloween en we hebben het dit jaar groots aangepakt. Een 30 koppige zombie-clan met ouders en teamleden van SCREAM hebben we de binnenstad van Oss en Nijmegen onveilig gemaakt met een Thriller optreden. Onverwachts hebben we zelfs nog een optreden gegeven bij een Halloween-bruiloft in Nijmegen! Ik denk dat ik hier maar weer een blogpostje aan wijdt, want we hebben weer veel nieuwe zombie-creaties! ‘s Ochtends vroeg om 8 uur begonnen en ‘s avonds laat om 11 uur thuis, maar dan heb je ook wat. Het was een top dag om nooit te vergeten!

So, that was pretty much it for this month. 

Liefs, Steffi