Het is alweer een tijdje 2016, maar nu januari voorbij is is het dan eindelijk tijd voor de eerste Squared My Life van dit jaar. Ondanks dat deze maand in het teken stond van tentamens is dat gelukkig niet de enige content in deze post. Ook eten (duh), dansen en sale shoppen konden niet ontbreken. 


IMG_2794

Ontbijt en lunch in één op 1 januari; ingrediënten die over waren van de hapjes voor oudejaarsavond.

IMG_3259

Afdansen voor alle hiphoppers! Mijn cursisten mochten laten zien wat ze in de afgelopen 14 lessen allemaal geleerd hebben en ook de wedstrijd teams, duo’s en solo’s traden op. Mijn wedstrijd team SCREAM danste hun oude demodans, maar toonde ook voor het eerst de nieuwe choreografie.

IMG_2850

Mijn ontbijt vóór een Instagram foto, mijn ontbijt na een Instagram foto. Gehehe.

IMG_2889

Healthy snack.

IMG_3101

Sims is the bomb tijdens tentamens. Ik speel het eigenlijk nooit, alleen tijdens LAN-party en dus tijdens tentamenweken. Dan leer ik als een dolle en de avond voor een tentamen trakteer ik mezelf op een huis bouwen in de Sims, haha. Uiterst ontspannend.

IMG_3278

 

IMG_3027

Op 11 januari postte ik deze foto. Ik had een lange dag voor de boeg met twee tentamens. De tweede stond gepland van 7 tot 10 ‘s avonds! Damn, wie heeft daar dan nog puf voor?! Gelukkig was ik voor het eerst in mijn leven een keer wat vroeger klaar en had ik niet de volle drie uur nodig, want anders was ik pas kwart voor 12 thuis geweest!

IMG_3046

Jam Jam. Die lunches tijdens de tentamenweken, daar kan ik wel aan wennen.

IMG_3081

Ik denk dat ik me hiervoor ga opgeven.

IMG_3105

Lunch met poffertjes, want die waren in de aanbieding. Ik besloot er wat pure chocolade bolletjes over te strooien die eigenlijk bedoeld zijn om warme chocolademelk mee te maken.

IMG_3106

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Aan het einde van vorig jaar had ik dit jurkje op het oog (Anna Scott Malvik Dress), maar ik paste een S en deze was te wijd bij de armen. Heb gezocht voor een XS op internet maar overal was ‘ie al helemaal uitverkocht. Nu besloot ik op vrijdag middag even twee uurtjes de stad in te gaan en ik ging langs bij Houtbrox in Uden, keek wat rond bij de sale en schreeuwde nog dat het wel heel grappig zou zijn als dat jurkje er nu ineens wel in mijn maat tussen zou hangen. En toen zag ik ‘m ineens. Alleen in maat S. Shit nog steeds die ene die niet past. Maar een meter verder hing ook nog een XS’je, met 50% korting. Heb m meteen ingepakt en ben naar huis gegaan. De beste pauze tussen het leren door EVER!

IMG_3156

SCREAM danste voor het eerst de nieuwe choreo (voor het ‘echie’) tijdens de Brado in Cuijk. Klein zaaltje, maar ‘t paste net. We namen maar liefst 11 bekers mee naar huis, waarvan 4 eerste plaatsen!

IMG_3214

MONSTER TRANSFORMER!
Ik ging mee naar de wedstrijd, maar alleen voor het team. Daarna ben ik naar huis gegaan om weer verder te leren, want twee dagen later stond er weer een tentamen voor de deur.

IMG_3187

IMG_3185

Na het tentamen gingen we gezellig eten bij Happy Italy. Ik at een gigantische pizza met aubergine.

IMG_3199

Een week later had ik mijn laatste tentamen, maar aangezien dit filosofie was hanteerde ik een andere strategie qua leren. Puur leren kun je toch niet van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, dus ik ging tussen de middag een keer lunchen met mijn moeder bij van Tilburg. Hebben nog rond gekeken in de winkel, maar hebben uiteindelijk allebei niets gekocht. Lekker goedkoop, haha.

IMG_3263

Op de maandag van het filosofie tentamen stond ook een middagje Esprit Outlet gepland met twee vriendinnen van de uni. We hebben het gezellig gehad en drie winkelwagens vol met kleding gepast! Uiteindelijk namen we alle drie aardig wat mooie aanwinsten mee naar huis. Ik kocht onder andere dit rode basic t-shirt. De volgende dag combineerde ik die meteen met een leren broek en mijn zwart met rode Jordans.
Ook kocht ik twee nieuwe zwarte treggings (die draag ik echt mega vaak en de twee van Pieces die ik heb zijn echt niet meer zwart), een trui, een shirt met lange mouwen, een nette rok en een super mooie, zwarte, lange jurk. De jurk was echt het toppunt. Deze kostte eigenlijk 130 euro, maar was afgeprijsd naar 30 euro. Aan de kassa bleek ‘ie echter nog maar vijftien euro te kosten! Woahh! In totaal rekende ik 75 euro af en had ik maar liefst 266 euro korting! Ja, mensen, ik heb het nog, mijn kortingsgave!

IMG_3265

Nu de tentamens voorbij waren moest ik even een inhaal spurt doen. Ik had nog zo veel te doen! Ik begon met mijn blog een beetje bij te werken, want dat kon echt niet meer wachten. Maar ik moest ook nog verschillende choreografieën voorbereiden voor het nieuwe dansseizoen dat begint in februari, opruimen, naar de kapper (ja, dat was echt een must, het kon echt niet meer wachten. Ik moest eigenlijk al gaan tijdens kerst, maar aangezien ik meteen uren bij de kapper zit met mijn haar heb ik gewacht tot na de tentamens), Pascal helpen met zijn dansteam op de middelbare school en leren voor Mathematical Analysis 2. Ja. Leren. Alweer. De MA2 toets uit het 1e jaar wil ik namelijk overdoen om mijn punt op te halen. De midterm is al over twee weken en het tentamen is in maart.

IMG_3269

UGG Australia – sheepskin care kit blogpost maken.

IMG_3267Make-up kwasten wassen en meteen de brushegg tool van BornPrettyStore.com uittesten.

IMG_3275Bij de kapper nam ik mijn aantekeningen van MA2 mee. Eh, daar moest ik toch wel weer even goed naar kijken. Sommige onderdelen kwamen me echt niet bekend voor.

Waarschijnlijk kan ik tijdens de volgende SML wat meer zeggen over mijn cum laude doel. Tot nu toe heb ik twee 8,5’en gehaald en een 6,5 (meh, daar was ik echt niet tevreden over en had een stuk hoger verwacht). Ook heb ik de 6 van een eerstejaars vak opgehaald naar een 7. Dit betekent dat ik mijn gemiddelde met maar liefst (*kuch*) 0.04 omhoog heb gehaald, wat niet zo heel denderend is, dus nu is het nog afwachten welke punten ik haal voor de laatste twee vakken: Philosophy of Science & Statistics en Combinatorial Optimization. Ik ben benieuwd! I’ll see you then!

Liefs, Steffi

Je kunt me volgen op Instagram via @Beautysquareblog