Vorige week maandag was het nog net te vroeg voor een nieuwe Squared My Life, dus heb ik ‘m opgeschoven naar vandaag. Ook deze maand stond weer in het teken van dans, eten en studie. Like always. Vinden jullie het ondertussen niet een beetje saai worden?¬†

IMG_3459 IMG_3368

Het laatste weekend van januari heb ik vorige keer niet meer aan de SML toe kunnen voegen, dus daar starten we deze editie mee. Mijn team SCREAM deed mee aan de Dutch Open in Sittard, een internationale wedstrijd. We zaten ‘s ochtends vroeg al om half 6 in de auto richting Limburg, maar gelukkig zijn ze niet ingekakt. Ze hebben geknald en werden 6e. Ben een trotse trainster! ūüôā

IMG_3784IMG_3460IMG_3772b

Na het tweede semester van jaar 3 van mijn studie Econometrics & Operations Research te zijn gestart op maandag was het dinsdag al weer tijd voor een korte break, want de Landelijke Econometristen Dag stond voor de deur. Ik vertrok ‘s ochtends vroeg richting Rotterdam, want het event vond plaats in het World Trade Center. Ik was goed op tijd, dus ik hees mezelf in mijn strakke kokerrok op het toilet, pikte nog snel een croissantje mee en toen begon de dag met een lezing over smart cities.¬†Verder die dag volgde ik twee cases (van de bedrijven ORTEC en Gupta Strategists) en¬†hadden we nog een presentatie over netwerken en kregen we de opdracht om even twee minuten als een superheld te gaan staan om onze ego’s een¬†boost¬†te geven. Spot jij me op de foto? Ik sta verticaal gezien precies in het midden en horizontaal gezien net iets links van het midden. Ook¬†lunchte ik met Quintiq en dineerde ik bij kaarslicht met OM Partners. Ik was geneigd om foto’s te maken van het eten om op Instagram te zetten, haha, maar ik heb mezelf ingehouden. Het was al laat, dus sliepen we in een Stay Okay hostel (in de kubuswoningen).¬†Ik vond het echt super tof en alles was op en top geregeld. Volgend jaar weer.

IMG_3537

Ohja, we konden ook nog een professionele CV-foto laten maken. Dit is het eindresultaat. Ik sta er best prima op, maar ik heb het idee dat het licht niet helemaal OK is, want mijn ogen zijn niet meer echt blauw te noemen en mijn tanden lijken super geel, haha, terwijl ik weet dat ik eigenlijk juist heel erg witte tanden heb..

IMG_3447

Woensdag ochtend gingen we vanuit het hostel direct door naar de uni om nog college te volgen en om mijn eerste vergadering bij de Nekst commissie bij te wonen, want ik ben voortaan editor bij het universiteitsblad. ‘s Avonds was ik bek af en ging ik vroeg mijn bed in. Nog eventjes Mortal Instruments lezen en daarna lekker slapen.

IMG_3466

Ontbijtje.

IMG_3536

IMG_7832 IMG_7841 IMG_7878

De eerste week van semester 2 vloog voorbij en voor ik het wist was het alweer carnavalsvakantie. Echt vakantie was het echter niet, want ik heb carnaval overgeslagen en heb de hele week geleerd voor het vak Mathematical Analysis 2. Dit is een 1e jaars vak, maar ik wilde mijn punt ophalen zonder dat mijn 3e jaars vakken eronder zouden leiden. Gelukkig had ik toch wel twee leuke dingen gepland: de verjaardag van een vriendin van de uni (zij maakte al deze overheerlijke hapjes!) en in het weekend ging ik met mijn familie naar de Beekse Bergen. Ik vond het echt super gezellig, want nu mijn broer en ik allebei uit huis zijn (en hij woont best een eindje weg), zijn we niet meer zo vaak met z’n allen bij elkaar. ‘s Avonds gingen we ook nog lekker eten bij de Griek.

IMG_3535

Ergens in de vakantie hadden we echt geen zin om te koken, dus bestelden we bij Spareribs Express. Door carnaval duurde het allemaal wat langer, maar om het goed te maken kregen we twee brownies gratis. Kijk. Zo makkelijk het is het. Ik heb ze op slag vergeven. Geen probleem. De volgende keer wacht ik ook wel wat langer, hoor, voor een gratis brownie.. Sowieso vond ik dat ze het netjes regelden, we werden op tijd opgebeld dat het waarschijnlijk langer zou duren dan normaal, waardoor we ons er al op ingesteld hadden. Ik kon de brownie echter niet meer op na mijn spareribs, dus die bewaarde ik voor de volgende dag. Mjum Mjum.

IMG_3546 IMG_3548

Lekker ontbijtje met bosvruchten.

IMG_3556

Tussen het leren door werd ik een keer getrakteerd op een lekkere ciabatta met zalm. Toen kon ik er weer een aantal uurtjes tegenaan.

IMG_3543

Ook had ik met mezelf afgesproken dat ik maar beter in vakantie meteen mijn special over de Mandelbrot set zou typen voor de Nekst, dan was ik daar ook meteen vanaf.

IMG_3701 IMG_3709

Op maandag had ik van half 9 tot half 5 college en om half 7 de MA2 midterm. Dat betekent de klok rond op de uni; van 8:30 tot 20:30. Gelukkig had ik wel nog even de tijd om lekker avond te eten en dus even pauze te hebben. Ik ging bij een vriendin die op kamers woont in Tilburg eten. We kozen voor een recept uit het ‘Gewoon, wat een studentje ‘s avonds eet’ boek. Pasta met aubergine. We pasten het recept wel een beetje aan. Het was super lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Eigenlijk eet ik vrijwel nooit vegetarisch, maar als je lekkere dingen klaar maakt hoeft dat helemaal geen probleem te zijn. Heb ondertussen een 7,5 voor de¬†midterm¬†gehaald (volgensmij had ik die in jaar 1 een beetje verpest) en de eindtoets is over een tijdje, dus wat mij betreft was het het wel waard om mijn carnavalsvakantie daaraan te spenderen.

IMG_3713

Brado wedstrijd op onze eigen dansschool.
IMG_3717

Mooi liedje, van Ruth B: Lost boy. Een aantal dagen keek ik de nieuwe Peter Pan film en ik dacht echt dat dit liedje daar wel in voor zou komen, maar blijkbaar was het toeval dat dit lied en de film beide net nieuw waren.

IMG_3734

Ik kreeg een mooi doosje met ARTDECO producten opgestuurd om te reviewen.

IMG_3783

En alweer een foto over mijn studie. Dit lijkt haast wel een studieverslag, haha. Achja, jullie zullen vast wel gemerkt hebben dat ik inderdaad niet meer zo veel tijd heb voor mijn blog. Dat heeft puur te maken met mijn studie. Op het moment ben ik begonnen met mijn bachelor thesis over quadratic programming,¬†dus alle tijd die ik over heb gaat daar zo’n beetje inzitten.

Volgende week staat de ARTDECO review op de planning. Ook wil ik weer een keer een update geven van alle series die ik op het moment kijk (want er zijn best wel wat nieuwe bij gekomen sinds deel 1 en deel 2) en ik heb de afgelopen maanden best wel veel nieuwe fashion items gescoord (obviously with a nice amount of discount, duh), dus wellicht is een shoplog wel weer eens een keertje leuk. Hopelijk tot dan!

Liefs, Steffi