Ik heb wat in te halen. Waar ik in maart niet voldoende foto’s had om een post te vullen gooi ik nu maar liefst een kwartaal bij elkaar! Meer dan 100 foto’s moet genoeg zijn om je luie zondag ochtend of pauze tussen het leren door te vullen.

Wellicht staan sommige dingen niet helemaal op chronologische volgorde, maar ik ben het overzicht een beetje kwijt van wat wanneer precies gebeurde. In grote lijnen klopt het wel.

IMG_4663

Deze Steve Madden’s zagen jullie al in de outfit post van vorige week. In eerste instantie kocht ik twee paar laarsjes en een hoed bij de opheffingsuitverkoop van Invito. Helaas vond ik een paar enkellaarsjes met een hele hoge hak net iets te trashy, dus besloot ik ze terug te brengen in de winkel in Den Bosch. Ik had precies 26 minuten toen ik uitstapte in Den Bosch voordat mijn trein richting Oss zou vertrekken. Binnen record tempo heb ik de winkel gezocht, mijn schoenen geretourneerd en er een nieuw paar voor in de plaats gekocht. Deze sleehakken kostten 28 euro in plaats van 100.

IMG_4743 IMG_4744Sushi eten. Volgens mij is dit met de ouders van een danser uit SCREAM. Super gezellig!

Daarna: Danskamp met het thema superhelden!

IMG_8429 IMG_8424 IMG_8421 IMG_8415 IMG_8409

IMG_8436

IMG_8433

Tijdens kamp dansten we ook het Nederlands Kampioenschap. Gelukkig konden we niets merken van de vermoeidheid door de afgelopen dagen, maar juist wel de hechtheid en het teamwork!

IMG_5151IMG_5147 IMG_5146 IMG_5144

We behaalden de 3e plaats en dus werd het een feit dat we ook aan het EK zouden meedoen.

IMG_5008

IMG_8573

IMG_8567

IMG_8519IMG_8516

En, niet te vergeten, de spooktocht:

IMG_5048 IMG_5100IMG_5058 IMG_5049IMG_5099IMG_5066IMG_5064

Dit was het meest toffe kamp tot nu toe! We waren dit jaar met een nog veel grotere groep dan normaal, aangezien ook het team met de jongste dansers erbij waren. Doordat we teams hadden gemaakt met jong en oud gemixt heeft iedereen elkaar veel beter leren kennen en zijn de twee teams nog meer een groep geworden.

IMG_8512

Gezellige nieuwe zithoek achter op de plaats onder het afdak. Heerlijk!

IMG_5252IMG_5309

Ondertussen was ik nog druk met school. Het EK viel in het weekend van Pasen. In verband met een project op de universiteit kon ik helaas op vrijdag en zaterdag niet bij de voorrondes aanwezig zijn, maar was ik in Tilburg in de bieb aan het werk met mijn partner. Ik had beloofd een vreugde kreet door de hele bieb te doen als ze door zouden zijn naar de finale op zondag. Ik had een iets te grote mond, want mijn kreet werd uiteindelijk meer een klein kreetje wat ik via een spraakbericht op WhatsApp doorstuurde, want het was toch wel aardig druk in de bieb, haha.

IMG_5499

Group hug! Veel succes dit weekend!

IMG_5660

Goede vrijdag, de trein coupe compleet verlaten..

IMG_5556

Op zondag tijdens de finale was ik er natuurlijk wel bij! ‘s Ochtends vroeg stapten we met z’n allen in de party bus richting Kalkar, Duitsland.

IMG_8578 IMG_8575IMG_8597

IMG_8610

Toffe show, trots op SCREAM!

IMG_5601

We hoefden maar 1 keer te dansen en daarna was het vooral lang wachten op de uitslag. Ik had mijn laptop meegenomen en ben op zoek gegaan achter de schermen naar een rustig plekje waar ik nog aan mijn thesis kon werken. De dansers vermaakten zich wel. Ze waren overal en nergens te bekennen en het gigantische springkussen wat opgezet was was favoriet, haha.
Gelukkig was in een van de twee gebouwen het programma best vroeg afgelopen, dus toen ze daar het podium aan het afbreken waren heb ik in alle rust aan mijn studie gewerkt.

IMG_5599

SCREAM 6E VAN EUROPA!

IMG_5598

En ze zijn niet onopgemerkt gebleven op INSTAGRAM, haha. Super tof!
IMG_5503

Katjes van vrienden gezelschap houden terwijl zij op vakantie zijn. 🙂

IMG_5104

En gezellig uit eten met vriendinnen na de Operations Research Conference. Pizza carpaccio, jum jum.

IMG_5140

Na lange tijd weer eens gewokt. Met lekker veel groenten en garnalen.

IMG_5840

En in het weekend nodigde ik een vriendin uit om te komen gourmetten. ‘s Avonds speelden we het Wie is de Mol spel. We kozen voor het thema Japan, omdat ik daar in oktober samen met haar en andere studenten naar toe ga als International Business Tour. Die vriendin van mij zit in de IBT commissie, dus zij wist natuurlijk het meeste van Japan. Helaas verloren we alsnog van de mol.

IMG_5852IMG_5874

Soms ben ik in zo’n bui om gewoon specifieke, oudere nummers op te zoeken. Was er maar een lijst die al mijn favoriete oude nummers bij elkaar had. Helaas vergeet ik sommige zelf altijd weer.. Eigenlijk moet ik zelf een Spotify lijst gaan aanmaken en steeds aanvullen als ik weer aan een specifiek lied denk.

IMG_5882

Kaasjes in de aanbieding bij de AH. ‘s Avonds op de bank met wat toastjes en een glas wijn.

IMG_5883

Ik pakte mijn make-up uit de kast. Niet voor mezelf, maar voor verschillende dames die graag mooi opgemaakt wilden worden voor een gala.

IMG_8658 IMG_8659 IMG_8662 IMG_8663

Daarna pakte ik meteen mijn visagie koffer in, want ik had alle zooi nodig voor de bruids proef make-up van mijn nicht die gaat trouwen binnenkort! Vind het zo leuk dat ik haar make-up mag doen.

IMG_5894

Lunch..IMG_5836 IMG_5890

‘s Avonds voor het slapen gaan wat lezen. Op dat moment was ik nog bezig met het laatste stuk van Mortal Instruments. Ondertussen ben ik daarmee klaar en zit ik volop in Delerium.

IMG_5922

‘s Ochtends ontbijt met fruit, cruesli en yoghurt. IMG_5934

‘s Middags tussen het leren door even een pauze: samen lunchen met een vriendin in de stad. Ik at dit lekkere broodje met kip, ananas, spek, kaas en kerriesaus.
IMG_5908

En weer door.. Gelukkig heb ik een leuk regenboog toetsenbord.

IMG_5949

Vrijdag avond had ik mijn laatste tentamen en moest ik een interview afnemen. Rond een uurtje of 10 was ik thuis. Dat weekend vierden wij een verjaardagsfeestje. Deze was expres een beetje verlaat zodat het na mijn tentamens zou zijn, waardoor ik er wat meer van zou kunnen genieten.

IMG_5960

Daarna had ik een maand lang de tijd om me volledig op mijn thesis te focussen. Ook al was ik veel ‘s avonds aan het werk, ik probeerde de vakantie stemming er al een beetje in te brengen door er af en toe een wijntje bij te drinken.

IMG_6037

In die week hadden we vanuit de studievereniging ook een barbecue en boot safari met een bedrijf. Gelukkig begon dat pas om 5 uur, dus ik had overdag nog voldoende tijd om te studeren. Doordat alles gepland was in de avond was het hele safaripark afgehuurd voor ons alleen. Chic hè!

IMG_6076 IMG_6083

En aangezien we de party tent toch hadden opgezet voor het feest van het weekend ervoor, gaf ook meteen Elise haar gemaskerd bal feest voor alle hiphop wedstrijd dansers van danscentrum Zwijsen. Ik besloot dat het wel moest kunnen om een uurtje eerder te stoppen met leren zodat ik een masker bij mezelf kon schminken.
IMG_6125IMG_6200

En ‘s avonds toverden we het feest om tot blacklight party. Doet het altijd goed.

IMG_6199

De volgende dag stond het afdansen voor de cursisten van de hiphop cursus op maandag gepland. Ook de wedstrijd dansers traden natuurlijk op zodat we er een beetje een showtje van konden maken.

IMG_6250

Kijk. Ondertussen ben ik al bij hoofdstuk 10 van Delerium belandt. In bed las ik nog een hoofdstukje en at ik een stukje van deze heerlijke chocoladereep. Ik hou van puur en van noten, dus dit is voor mij de perfecte combinatie! De reep kreeg ik als bedankje van een vriendin (en medestudent) die ik een middagje had geholpen met het leren van een bepaald vak.

IMG_6391

Baby shower alert! Inclusief lekkere hapjes en goddelijke chocolate fudge.

IMG_6320IMG_6321

Chicart (klik) schilderde deze geweldige bellypaint. Zo mooi! Ik heb het hele proces bekeken, want dit vond ik natuurlijk hartstikke interessant!

FullSizeRender

Geen zin in warm eten door het warme weer, dus we hebben lekker gesmuld met koude schotel en visjes. Ik vind het wel heel jammer dat er altijd zo’n berg mayonaise op gekwakt wordt..

IMG_6401

Voor de laatste keer mijn thesis doorlezen op papier. Opzoek naar spelfouten, onlogische zinnen of inconsistenties. Op papier zijn die vaak toch wat makkelijker te spotten dan op een computer scherm.

IMG_6424

Van vrienden hadden we een airfryer gekregen. Deze gebruiken we nu regelmatig! Wij hebben sowieso geen frietpan, maar op deze manier kunnen we toch zoete aardappel frietjes en dergelijke maken zonder dat het meteen zo ongezond wordt.

IMG_6435

En toen was de dag daar: de dag van de waarheid: broekpoepdag. Donderdag middag zou ik de eindpresentatie geven van mijn thesis. Op de terugweg at ik snel een salade in de trein, want daarna moest ik meteen door naar de dansschool om mijn choreografie voor de auditie aan de dansers te leren. Gelukkig had ik een goed gevoel over mijn presentatie. De volgende dag zou ik mijn punt te weten krijgen.

IMG_6482

Na het dansen had ik toch weer een beetje honger gekregen, dus toen we in de stad liepen kreeg ik zin in een ijsje. Dat had ik ook wel verdiend! Drie bollen voor Steffi, haha! Op de terugweg kreeg ik mail, want blijkbaar waren mijn begeleidster en tweede begeleider er al uit. Ik durfde bijna niet te kijken, haha, maar ik heb mijn thesis afgesloten met een 9! HAPPY!
IMG_6495

Zo kon ik heerlijk genieten van een dagje ‘Share a Perfect Day’ festival met vriendinnen, waar Kensington en Racoon optraden. We hadden wel wat buien tussendoor, maar met poncho’s was dat prima te handelen. Een beetje zenuwachtig was ik nog wel, want ik moest nog een punt afwachten om zeker te weten dat ik cum laude zou slagen.

IMG_6519

‘s Avonds laat kwam ik thuis met een versierde kast, want geslaagd was ik sowieso. Zo lief!
Oh. Ik speel vals, trouwens. Ondertussen zijn we namelijk al beland in juli. Ach, vooruit. Een paar daagjes extra moet kunnen.

IMG_6529

En terwijl die tijd voor mij heel spannend was, waarschijnlijk nog veel spannender voor de 1 dag oude Neo en zijn lieve ouders. Mijn bijnaam voor hem is Planet Neo. We hebben hem Adidas Superstar schoentjes cadeau gedaan. Zo cute! Ook zijn grote broer heeft dezelfde sneakers als Pascal en ik hebben. Welcome to the sneaker crew, little fellow!

IMG_6535

IMG_8183

De volgende dag reed ik naar de locatie waar mijn nicht gaat trouwen. We troffen alvast wat voorbereidingen met alle bruidsmeisjes.

IMG_6577

En ‘s avonds ging ik lekker sushi happen met Pascal. We hadden immers wat te vieren.

IMG_6561 IMG_6559

Maandag ging ik voor de laatste keer nog richting Tilburg Uni, want ik had een lunch vergadering met de Nekst commissie. Op dat moment werd mijn laatste punt bekend gemaakt en wist ik zeker dat ik cum laude zou slagen, jeeeeej! Officieel vakantie!

IMG_6575

De volgende dag sliep ik lekker een keer uit en at ik ontbijt op de bank met sims4 speed build filmpjes op YouTube.

IMG_6586

Voor het eerst maakten we zelf wraps met vis (klaargemaakt in de airfryer) erin en ravigotesaus. Lekker joh!

IMG_6616

IMG_6596

Ook ging ik winkelen met vriendinnen bij de Esprit outlet bij Amsterdam Arena. Dit is om het half jaar na de tentamens vaste prik bij ons.

IMG_6610 IMG_6632

En toen waren we alweer 100 foto’s verder!

Laten we nu hopen op mooi weer voor de komende weken, dan heeft ook de Squared My Life #7 van volgende keer wat mooie foto’s te bieden!

Liefs, Steffi