Vrijwel al mijn Squared My Life’s start ik en sluit ik af met foodphoto’s. Vandaag is dat niet anders. Waar ik vorige keer eindigde met een afsluitingsdiner van dit studiejaar begin ik nu met een diner om de zomervakantie in te luiden! Kijk je mee naar mijn belevenissen in de eerste paar vakantie weken? 

Drie dagen achter elkaar uit eten, wat vervelend, zeg. Tijdens het avondje Mexicaanse tapas heb ik er niet eens aan gedacht om foto’s te maken voor Instagram (dat zijn altijd de beste avonden). Toen we de dag erna met de hele vriendengroep gingen eten bij Lundi in Eindhoven heb ik wel de tijd genomen voor een fotootje. Ik ben een sucker voor koude voorgerechten, vandaar ook twee bordjes sushi en vis vooraf. 🙂 Het was overigens absoluut niet druk, er was echt niets te doen, terwijl het een zaterdag avond was! Waarschijnlijk had dat te maken met de voetbalwedstrijd die die avond uitgezonden zou worden. Serieus, er zaten maar 5 tafels vol en in plaats van wachten bij de bakplaat of de wok kwamen ze het gewoon brengen. Wat een service.

IMG_9245IMG_9237b

We konden het helaas niet te laat maken, want de volgende ochtend moesten we alweer vroeg uit bed voor het Brabants kampioenschap hiphop. Mijn jeugd wedstrijdteam Scream werd Brabants kampioen en ook de kampioenen van de categorieën junior solo en junior duo waren mijn dansers! En dat waren niet de enige bekers die we mee naar huis namen, wat ben ik toch trots op ze!

IMG_9266

Ready voor een grote BornPrettyStore lipswatch review? Set, GO!

IMG_9304

Hey there, old lady Steffi. (klik)

IMG_9323

Tagliatelle met champignons, broccoli, zalm en roomsaus. Mijn favoriet.

IMG_9324

Groepsles virtual Shape! Mijn favorieten zijn shape, burn, xco en abs attack. En er blijken ook real life groepslessen aan te komen hier in Oss, daar kijk ik erg naar uit!

IMG_9338

En in de middag foto’s editten voor de lip swatch review.

IMG_9341

Het weekend zat weer bom vol, met onder andere een gezellige BBQ, maar daar heb ik geen foto’s van. De volgende ochtend ging ik weer op pad richting de dansschool voor de eindshow van mijn hiphop groepsles dansers. Hier konden ze ouders, familie en vrienden laten zien wat ze in de 14 lessen cursus hebben geleerd.

IMG_9402

Het was super heet die dag, dus in de middag ging ik lekker in de zon aan de slag met productfoto’s. Ik was erg blij met het eindresultaat! (klik)

IMG_9409

IMG_9440 IMG_9444Zondag avond ik chillen-op-de-bank-avond. We keken de laatste aflevering van Game of Thrones. NOOOOOOO WAY, waarom moet dit nu alweer de laatste zijn?! Het zijn ook maar zo weinig afleveringen, en nu moeten we weer een jaar wachten, grrrr. Ik heb wel de boeken op mijn Ipad gezet, misschien moet ik daar maar eens aan beginnen, aangezien dat nogal dikke pillen zijn denk ik dat ik daar wel wat langer over zal doen de serie, haha.

IMG_9425

Stiekem geef ik toe dat ik me af en toe al best aan het vervelen was. Ik wil toch af en toe wat sociaals doen naast mijn blog, maar vrijwel nog niemand had ook al vakantie. Daardoor had ik eigenlijk even nergens zin in, dan maar lonely mezelf in een boek verzuipen. Dit is het eerste deel van Mortal Instruments (City Of Bones), ik ben nu al bezig met het tweede deel, maar tussendoor heb ik ook nog Addicted gelezen en twee boeken met slechts 100 bladzijden.

IMG_9412

Aan de keukentafel waagde ik een poging aan mijn eerste unicorn ever. Ik was erg tevreden met het resultaat. 

IMG_9434

Damn, spierpijn kan ik hebben, maar wat me het meeste stoorde na het sporten waren mijn zere voeten. Met de groepslessen ben je veel aan het springen en aan het doen waardoor je schoenen veel wrijving geven, waardoor ik ineens veel meer eelt onder mijn voeten kreeg en ze zeer deden. Ik loste dat op met een lekkere, verkoelende voetcrème. Ik strik mijn schoenen nu veel beter waardoor ze al een stuk steviger om mijn voeten zitten. Dit scheelt al een hoop, maar toch denk ik dat ik maar eens fatsoenlijke sportschoenen moet gaan aanschaffen.

IMG_9460

Unicorn poging twee, nu op mijn gezicht. Ik heb er meteen een foto tutorial van gemaakt. (klik) Ik weet niet wat dat is met eenhoorns, maar iedereen vind ze geweldig. Ik heb nog nooit zoveel likes binnen 1 minuut gehad op social media.

IMG_9469

IMG_9476

Jeej, nu de kersen weer in de winkels liggen heb ik al flink wat bakken verorberd. Jum!

IMG_9482

In het weekend hadden we familiedag, we gingen een flinke toch fietsen met de beleef routes app en vervolgens gezellig BBQ’en. Dat laatste was natuurlijk favoriet! Mijn tante had voor hele lekkere dingen gezorgd. Een speciale (en super lekkere) salade was die rechtsboven op mijn bord ligt, met watermeloen, munt en feta. Deze salade heb ik nog wel 4x meer opgeschept, haha. Goede combi!

IMG_9508Another shape session. 

IMG_9529

En ik ging weer wat oefenen met mijn schmink spullen. Ik vind het zonde om het te maken en daarna meteen weer af te wassen, maar ik ga nu ook weer niet met schmink op mijn hoofd naar Basic Fit, vandaar dat ik meestal even een fotootje maak voor op Social Media. Daarna was ik het er meestal toch weer meteen af.

IMG_9536 IMG_9537Zo simpel, maar zo lekker. Toast met kaas, tomaat en komkommer. Tijdens school nam ik nou nooit de tijd om zoiets te maken in de ochtend. Meenemen als lunch was niet echt een optie, gezien de nattigheid van de tomaat. Nu ik gewoon elke dag thuis kan lunchen maak ik het wel af en toe, wanneer we zowel komkommer als tomaat in huis hebben.

IMG_9563

Ik trok mijn Fuse Gelnamel set (review) weer eens uit de kast, want ik had mijn nagels al mega lang niet meer netjes gelakt. Mijn teennagels waren ook niet meer gelakt, maar nu het weer wat beter begint te worden moest daar natuurlijk verandering in komen. Mijn teennagels lak ik alleen nog maar met Fuse. Op mijn teennagels blijft nagellak sowieso wel lang zitten, maar gel lak al helemaal en de glans en het spiegelgladde oppervlak  is super mooi! Ik koos voor het vrolijke koraal kleurtje electric-or-treat. Mijn vingernagels lakte ik met watt’s your color. Helaas vind ik dat lakje toch net wat te fel rood, ik had ‘m zo veel mooier gevonden als ‘ie wat donkerder was, zoals het flesje.

IMG_9568

Lunch met spelt brood met kaas en een bakje vers fruit.

IMG_9583

Deze twee grit buizen gebruik ik bij BURN.

IMG_9618Whoop, whoop, Q-music foute party it is! Wow, we zijn flink wat uurtjes kwijt geweest met schminken, maar dan heb je ook wat. Voor de heren gebruikte ik mijn nieuwe crème schmink palette van Grimas en ik was blij verrast. De kleuren waren veel makkelijker te mengen dan waterschmink, het effect past beter bij dit design en het blijft super goed zitten, de test van 12 uur zit erop hoor. Om half 4 ‘s nachts zag alles er nog helemaal prima uit, zelfs de mond was nog mooi na flink wat pilsjes. Voor mezelf hield ik het maar bij schmink op waterbasis, omdat dat iets makkelijker te verwijderen is. (comic video tutorial) Een video van de heren komt nog online, zij zijn een karakter uit de (blijkbaar foute) game Borderlands.
Het was erg gezellig met de hele groep in de Brabant hallen (Den Bosch). Ik heb gebobt, maar dat was helemaal niet erg. Heb een erg leuke dag en avond gehad.

IMG_9592

Zondag sliepen we eerst uit, maar we besloten daarna maar meteen op pad te gaan, anders ben je de rest van de dag waarschijnlijk alleen maar brak en lui. Winkelen in Eindhoven en daarna lekker uit eten met vers fruit als toetje!

IMG_9595

Tussen het video editten door, pauze met City of Ashes van de Mortal Instruments boekenreeks.

IMG_9636

Zo, dat was het dan weer voor deze maand. Hoe zit het bij jullie? Moeten jullie nog lang wachten op vakantie, of heb je net als ik al geluk en ben je al vrij? Ik mag niet klagen hoor, het is heerlijk om vrij te zijn, maar als ik mijn hele leven vrij zou zijn terwijl verder iedereen moet werken of naar school moet zou ik echt eenzaam worden, denk ik. Als ik alleen thuis bezig ben met leuke dingen mis ik veel meer mijn sociale contacten dan wanneer ik bijvoorbeeld hard aan het studeren ben. Ben ik de enige die dit heeft? 

Liefs, Steffi