De vorige Squared My Life (klik) stond volop in het teken van vakantie-nagenieten, maar nu zijn we dan toch echt al weer een maand vol aan de bak. De tijd gaat zo snel wanneer je veel te doen hebt. Voor mij is het best een flinke switch, aangezien niet alleen mijn studie stopt in de vakantie, maar ook mijn baan als danslerares zo’n twee maanden stil ligt in verband met de zomerstop. Gelukkig was ik voldoende uitgerust om weer lekker van start te gaan. 

IMG_0534

Jeeeeej, het leuke aan de start van het nieuwe studiejaar is dat het dansseizoen weer begint! Aan het einde van vorig seizoen was het duidelijk dat we allemaal (dansers en trainers) toe waren aan vakantie. Iedereen was toe aan een beetje rust, maar na de vakantie kunnen we er met zijn allen weer flink tegenaan. Pascal en ik hebben weer volop inspiratie opgedaan en de kinderen zijn goed uitgerust waardoor nieuwe choreografieën aanleren nu weer een stuk beter gaat.

IMG_0559

Lunch 🙂

IMG_0582

IMG_0586

Zet dit maar op je to do list, want iedereen moet dit gewoon een keer proberen. Voor de derde keer at ik weer eens de avocado-mango salade met kip van de Allerhande. So jummy! 🙂

IMG_0589 IMG_0593

Mijn moeder was jarig en kreeg verschillende bosjes bloemen, maar ze ging snel daarna een weekje op vakantie, dus ik nam drie bosjes bloemen mee naar huis om van te genieten. Van de roze roosjes op de bovenste foto heb ik veel plezier gehad op mijn bureau, de overige twee bosjes stonden in de woonkamer.
Ik koop eigenlijk nooit bloemen, maar ik vind ze wel echt super leuk. Ik denk dat dat net zoiets is als Rituals producten. Ik koop ze nooit voor mezelf, want dan vind ik het te duur, maar ik vind het super om te krijgen!

IMG_0626

Ik ben meer thee aan het drinken. Eigenlijk ben ik gewoon in het algemeen meer aan het drinken, want ik donk altijd veeeeeel te weinig. Meestal 1 glas per dag en dan alleen tijdens het dansles geven wat meer, maar dan zweet je het er ook weer uit, dus eigenlijk tellen die niet. Veel te weinig dus en natuurlijk erg ongezond voor je lichaam en huid. Op de universiteit ben ik goed bezig, omdat ik colleges heb die een beetje tijden aangeven kan ik steeds even checken of ik op schema lig qua water drinken. In het weekend gaat het echter nog wel eens mis, want dan ben ik zo druk bezig achter mijn pc dat ik na een aantal uren pas weer opkijk en mijn koud geworden kop thee zie staan, haha.

IMG_0665

Guilty pleasure, pure chocolade met luxe noten mix! Al hou ik me het liefst vast aan de voedsel zandloper, die beweert dat wat noten met chocolade (minimaal 70% cacao) een prima keuze is als tussendoortje. Ik ben best een eigenwijze drol, maar dit geloofde ik natuurlijk meteen. 😉

IMG_0704

Van mijn moeder kreeg ik voor mijn verjaardag twee kaartjes voor Mark van de Veerdonk in openluchttheater de Kersouwe. Ik ging samen met mijn broer en ondanks dat het regende (gelukkig hadden we poncho’s bij) was het erg gezellig.

IMG_0758

Healthy snack time. Check die zoete, sappigheid van de nectarine.

IMG_0745

14 tot en met 17 oktober nog een gaatje vrij in je agenda? Neem de auto of pak de trein richting Enschede. Deze dagen is er namelijk een fabrieksverkoop van de Hunkemoller en dat is zeker de moeite waard als je nog wat nieuwe lingerie, nachtkleding, bikini’s en dergelijke wilt aanschaffen. De prijzen zijn echt super, denk bijvoorbeeld aan 2,50 per slipje of bikini broekje, en 6 euro per BH (in plaats van de standaard 35 euro die je normaal betaald voor een BH van de Hunkemoller). Het is alleen jammer dat je niet kunt passen, dus je moet wel een beetje weten welk model en welke maat je zou passen van Hunkmoller BH’s.
Een half jaar terug ben ik er ook geweest en ik heb toen precies vijftig euro uitgegeven voor een hele hoop mooie spullen. In totaal was ik zonder korting zo’n 400 euro kwijt geweest! Ik kocht 2 bikini broekjes, een body, een slipje en zes bh’s. Dat is nog eens de moeite waard, nietwaar? Deze keer zouden er als het goed is super veel bikini’s te koop moeten zijn omdat het natuurlijk net zomer is geweest, daar aas ik dit keer op.

IMG_0766

College game theory. Ziet er spannend uit, hè? Gelukkig valt het qua moeilijkheid wel mee (samen met filosofie het makkelijkste vak dit semester), al is het 3D figuur helaas een beetje verwarrend.

IMG_0774

Weer lunch! Ik ben dit semester af en toe wat eerder thuis of heb af en toe op vrijdag vrij. Heerlijk, en hierdoor neem ik iets meer tijd om voor mezelf te zorgen. Eten vergeet ik namelijk wel eens (net als drinken) wanneer ik het druk heb. Bad habbit. 

IMG_0776

Maar maak je geen zorgen, want tijdens het uit eten ga dan haal ik die achterstand weer ruimschoots in. Nom Nom.

IMG_0786

Butterfly facepaint

IMG_0802 IMG_0803

Ik probeerde een recept van Beautylab uit. Een lekker zalmpje en groente/aardappeltjes mix uit de oven. (klik hier voor het recept)

IMG_0809

Bioscoopje pakken met de mannen. Gezellig naar The Mazerunner 2. Ik heb de boeken gelezen en ik ben dan toch altijd een beetje kritisch, het boek is echt heel anders, dat was bij deel 1 ook al zo. Alsnog was het wel een leuke film, alleen wou ik echt dat ze dat hele 3D gebeuren de deur uit gooiden, want dat vind ik dus echt verschrikkelijk irritant en het leidt af van de film. Who’s with me?!

IMG_0811

Doesn’t this look tasty to you? Ik probeerde de havermout trend uit. Quaker havermout (aangemaakt met sojamelk) en wat noten, choco chips en honing als toppings. Best lekker zo! Wel echt een winter ontbijt vind ik. Helaas werkt onze magnetron niet goed en vind ik het te veel werk om het met een pannetje op vuur klaar te maken, dus eet ik het alleen in het weekend.

IMG_0836 IMG_0825

Ik twijfel nog steeds over wat me beter staat.. Nep wimpers of wat nepbloed. Wat denken jullie? #i’m #s0 #sexy

IMG_0895

Vrijdag avond bleef een vriendin van de middelbare school gezellig eten en ‘s avonds borrelen onder het genot van een overvloed aan mannelijke sixpacks (Magic Mike XXL). Zeer vermakelijk. De scene bij het pompstation vind ik ook echt te grappig voor woorden.

IMG_0922 IMG_0939 IMG_0938

IMG_0929

De nieuwe dans is nog niet af, maar de eerste optredens stonden al weer voor de deur. SCREAM danste daarom op de oude wedstrijd mix tijdens het modepodium in Oss. Om het wat spectaculairder te maken besloten we wat special effects met water toe te voegen. Zeer geslaagde actie, moet ik toegeven.

IMG_0977

Havermout met banaan is ook erg lekker.

IMG_0978

Ik at een salade met brie bij Heer Bommel in de stad. Met gemixte gevoelens, want ondanks dat de salade erg lekker was en het brood heerlijk zacht viste ik verschillende stukken van de buitenkant van de gekraakte walnoten tussen mijn salade. Niet zo fijn voor mijn tanden, en stiekem verpest dat het hele bord wel een beetje, vinden jullie ook niet?

IMG_1007Ook vrouwen kunnen Movember (tegen prostaat en testikel kanker) supporten. Til je snor naar een compleet nieuw level: een make-up level!

Eens even kijken, wat staat er komende maand op de planning? Sowieso drie hiphop workshops geven voor middelbare scholieren en een spelletjes avond van mijn studievereniging Asset Econometrics. Helaas gaat een weekendje Enschede dat gepland stond niet door (geen nood, ik probeer via facetime alsnog wat bikni’s in te slaan bij de outlet), maar daarom kan ik waarschijnlijk wel een cursus bij de schminkspecialist volgen en lekker uit eten met mijn moeder en broer. En als het goed is treedt SCREAM dat weekend ook nog op in het voorprogramma van een band. Ook heb ik alweer bijna herfstvakantie, maar heb in die week helaas ook een tentamen en een deadline van een werkstuk, dus alleen maar luieren zit er helaas niet in, gok ik. Ook staat er een workshop bij Zwijsen gepland die gegeven wordt door een hiphopper buiten de dansschool. Super cool, want dan leer ik zelf ook nog eens iets bij. Fijne maand oktober, allemaal!

Liefs, Steffi