Hallo allemaal, hopelijk hebben jullie genoten van de afgelopen Sleek Week. Sinds vanochtend ben ik weer terug in Nederland na het UDO WK Hiphop, maar daar morgen of later deze week meer over. Eerst show ik jullie mijn nieuwste aanwinsten voor Beauty Square, namelijk flyers en visitekaartjes!

Als ik iets doe, dan doe ik het goed. Daarom begon ik mijn site met meteen alles erop en eraan. Een goede camera voor foto’s en video’s, een professionele site en dagelijks een artikel om te lezen. Het enige wat nog miste zijn visitekaartjes. Ik weet dat ik nog niet zo groot ben en dat visitekaartjes misschien nog wat overdreven lijken, maar om groot te worden moet je opvallen. Met flyers en visitekaartjes heb ik daar meer mogelijkheid toe, ik kom professioneel over en door het design valt meteen op dat ik potentie heb. Ten minste, ik ben er van overtuigd dat ik groot kan worden, het kost alleen wat tijd om bekendheid te creëren.
Mijn moeder tipte me op een actie van Vistaprint, waar zij zelf ook haar visitekaartjes en flyers voor haar bedrijf heeft besteld.

De flyers
De flyers zijn gedrukt op glanspapier (gratis) hebben een afmeting van 107 x 139 mm en een onbedrukte achterzijde (gratis). Ik kocht 250 stuks en daarvoor betaalde ik €13,21. (exclusief verzendkosten en btw)

Een collage met foto’s die ook te vinden zijn op mijn site, waardoor je duidelijk kan zien wie ik ben en wat ik doe. Simpel mijn website URL erbij en mijn naam, meer is niet nodig voor een flyer in mijn opzicht. Ze zijn namelijk allen bedoeld als aandachttrekker en ik kan ze op plekken neerleggen waar elke vreemde ze mee kan nemen, om het zo maar even te zeggen.

PicMonkey Collage Flyer

De visitekaartjes
De visitekaartjes zijn afgedrukt op mat dik papier/karton (gratis) en hebben een afmeting van 49 x 87 mm. Ik kocht 500 stuks en daarvoor betaalde ik €4,12. (exclusief verzendkosten en btw)

Mijn visitekaartjes zijn wat persoonlijker, deze geef ik alleen aan geïnteresseerden. Vandaar dat ook meer persoonlijke informatie opstaat zoals mijn mail voor Beauty Square en mijn telefoonnummer (in dit geval heb ik er even een zwart balkje overheen geplakt op de foto, want niet iedereen hoeft mijn mobiele telefoonnummer te weten)

Als ontwerp heb ik simpelweg gekozen voor een close up van mijn Emerald Dragon ooglook . Oogmake-up is mijn eerste liefde op het gebied van cosmetica geweest en het zal ook altijd mijn favoriet blijven. Mijn ogen en de looks die ik daarvoor maak zijn echt op en top Beauty Square en een beetje mijn kenmerk, vandaar dat ik dit echt in mijn visitekaartjes wou verwerken. In combinatie met deze foto kon ik ook op een goede manier de rest van mijn informatie kwijt dus daarom vond ik deze foto er perfect voor.

kaartje

Ik ben super blij met mijn kaartjes en flyers, vind ze erg mooi geworden en ik ben er heel blij dat ik gekozen heb om mijn eigen foto’s te gebruiken. Ik zie wel vaker van die standaard kaartjes met plaatjes van internet, dit vind ik veel persoonlijker en het geeft meteen een goed beeld van wat ik kan en wat ik doe. What you see is what you get..

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit die Vistaprint levert, beide producten zijn mooi en duidelijk geprint, precies in de kleuren die ik bedoeld had. (Ik heb ook een test print op fotopapier gedaan gewoon bij mij thuis, maar met onze printer vielen de kleuren veel donkerder uit en daar werd het er niet mooier van want het leek over photoshopt)

Vistaprint geeft veel opties en je kunt alles creëren wat je maar wilt. De kaartjes heb ik gewoon met het ontwerp programma van Vistaprint gemaakt, het flyer ontwerp heb ik gewoon als foto opgeslagen op de pc aangezien ik met Picmonkey de collage heb gemaakt en daar kon ik ook meteen de tekst erin verwerken dus dat leek me wel makkelijk.

Wat betreft de prijs, tja daar weet ik niet zo heel veel vanaf. Vistaprint heeft vrijwel altijd aanbiedingen, dit lijkt heel erg aantrekkelijk (gratis dit, gratis dat) maar er zit natuurlijk altijd wel iets aanvast waardoor je alsnog veel geld betaald. Een voorbeeld hiervan is dat achterop de visitekaartjes standaard ‘Visitekaartjes zijn Gratis bij www.vistaprint.nl’ staat, om een blanco achterkant te krijgen moet je weer bijbetalen enzovoort. De verzendkosten vind ik ook nogal aan de hoge kant.. (€11,99 voor mij maar het hangt af van hoeveel je koopt, hoe meer, hoe duurder) Maar goed, ik heb er verder niet zoveel verstand van, misschien is het ergens anders wel veel duurder of misschien ook weer niet, i don’t know.

Ik bestelde mijn 250 flyers en 500 visitekaartjes met gebruik van een aanbieding voor €35,49 (incl verzendkosten en btw) bij Vistaprint.

Wat vinden jullie van mijn persoonlijke flyers en kaartje, looking good huh?

Liefs, Steffi