Na 125 posts vond ik het wel tijd worden om een Facebook Pagina, speciaal voor Beauty Square, aan te maken. De Beauty Square pagina (die aan mijn persoonlijke account is gekoppeld) heb kan iedere Facebook gebruiker bekijken en liken. Zo ben je altijd op de hoogte van alle nieuwe posts op Beauty Square!

Voorheen postte ik altijd op mijn persoonlijke Facebook een berichtje met een linkje naar het artikel, enkel nuttig voor mijn persoonlijke Facebook vrienden. Vanaf nu is dat dus verleden tijd en zal er een berichtje op de Beauty Square Facebook Page geplaatst worden bij elk nieuw artikel dat op Beauty Square verschijnt. Dit lijkt me overzichtelijker en professioneler, aangezien het dan niet mixt met mijn persoonlijke hebben en houwen.

FB beautysquare

Wanneer je in de rechter balk bij ‘More Beauty Square’ op het Facebook icoontje klikt zul je direct naar de page gelinkt worden. Mocht er om een of andere reden iets mis gaan, klik dan hier.

Ik wou jullie er ook nog aan herinneren dat ik nog altijd te volgen ben op Bloglovin‘ mocht je daar meer interesse in hebben.

Ik zou het super leuk vinden als jullie de Beauty Square Facebook Page zouden liken!

Liefs, Steffi