Om perfect op de hoogte te blijven van alles wat er op Beauty Square gebeurd kun je me volgen op verschillende social media. Alles onder elkaar in een overzichtje kan wel eens handig zijn, mocht je niet weten waar je me allemaal kunt volgen!

social media

FACEBOOK
De meeste Beauty Square lezers weten denk ik wel dat er een speciale Beauty Square Facebook pagina bestaat. Hierop post ik een berichtje als er een nieuw artikel online is gekomen en deel ik af en toe fotootjes of nieuwtjes over beauty en mijn blog. Op deze manier spam ik niet mijn persoonlijke vriendenlijst vol, want vast niet al mijn Facebook vrienden zitten te wachten op beauty nieuwtjes.

Lees hier het artikel wat ik schreef toen ik de Facebook pagina opzette.
Like de Beauty Square Facebook Pagina en laat gerust een berichtje achter!  

fb

YOUTUBE
Er komen regelmatig filmpjes online op mijn site. Heb je zelf een YouTube kanaal dan kun je je abonneren op de mijne, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van alle video’s die online komen. (Oeh, en soms kun je video’s al eerder bekijken dan dat ze op mijn blog staan!)

Abonneer je hier op het Beauty Square YouTube Kanaal!

youtube

GOOGLE +
Mijn YouTube account wordt automatisch gekoppeld aan een Google+ account. Ook hierop kun je al mijn YouTube video’s terugvinden.

Voeg me toe tot je kring op Google+!

google

GIRLSCENE
Wat de meeste van jullie waarschijnlijk niet weten is dat ik ook actief ben op Girlscene, deze site heeft meer dan anderhalf miljoen unieke bezoekers per maand. Op de site worden dagelijks artikelen gepost over beauty, fashion, lifestyle, food, DIY, eigenlijk gewoon over van alles! Daarbij kan iedereen een account aanmaken (die je eventueel ook kunt koppelen aan je facebook) en daarmee deelnemen aan de verschillende forums, foto’s toevoegen, een shoplog bijhouden, maar ook bloggen! Om de zoveel tijd update ik mijn Girlscene account, dan kopieer ik de meeste artikelen die ik postte op Beauty Square ook op Girlscene. Zo probeer ik mijn bereik te vergroten.

Heb je een Girlscene account, voeg me dan snel toe als vriend, gezellig! Hier vind je mijn Girlscene Profiel.

Untitled

BLOGLOVIN’
Een hele tijd geleden schreef ik een artikel over Bloglovin’. Bij de meeste mensen is dit concept volgensmij niet bekend, maar als je meerdere blogs volgt is het zeker de moeite waard om een account aan te maken. Zo heb je alle activiteiten van je favoriete blogs bij elkaar!

Lees hier mijn artikel speciaal over Bloglovin’, mocht je er nog niet bekend mee zijn.
Volg Beauty Square op Bloglovin’.

bloglovin

INSTAGRAM
Als laatste, ik heb ook Instagram! Voor velen van jullie zal dit waarschijnlijk compleet uit de lucht komen vallen, ik moet ook eerlijk toegeven dat ik met mijn totale aantal van 1 foto niet erg actief ben, haha. Maar ik wil proberen om wat meer te gaan Instagrammen, ik denk er gewoon nooit aan en heb er niet zoveel tijd voor. Is het raar als ik nu veel (oudere) foto’s post om in ieder geval wat kijkvoer voor jullie erop te hebben staan?

Je kunt me volgen op Instagram onder de gebruikersnaam Beautysquareblog.

instagram

Hopelijk vonden jullie het handig om even op de hoogte gebracht te worden van alle social media waar ik met Beauty Square op te vinden ben. Voeg me vooral toe als vriend, like de facebook page of abonneer je op mijn YouTube kanaal, want ik heb echt altijd even een geluksmomentje als ik een berichtje krijg dat ik een extra volger heb, hihi!

Liefs, Steffi