Ondertussen zijn we weer een maand verder, dus dat betekend dat het weer tijd is voor een SQUARED My Life! Vandaag alweer de 8e editie, met Ben & Jerry’s, mooie business lady Steffi en wat exclusives die nog niet eerder op Instagram verschenen. Een kijkje in mijn afgelopen maand? Daarvoor moet je hier zijn.

aIMG_0060b

Mijn broer en ik gaven onze moeder voor haar verjaardag twee canvassen cadeau, eentje met mij erop en eentje met mijn broer. We hebben de foto’s gewoon zelf gemaakt, met mijn eigen camera, want we vonden het echt belachelijk duur om professionele foto’s te laten maken (ok, ik heb misschien niet heel erg veel research gedaan naar goedkopere optie’s) en op een mooie dag kun je zelf net zo leuke foto’s maken. Ten minste, wij zijn heel blij met het resultaat!

IMG_0132

We maakten voor de zekerheid ook nog wat foto’s met zijn tweeën, omdat we niet zeker wisten wat het mooiste zou worden. Uiteindelijk hebben we gekozen voor twee losse canvassen, van ons allebei eentje, maar ik ben super blij dat ik nu toch eens een foto heb waar ik samen met mijn broer (+Hero) op sta.

foto 3

Check the face! Tijdens het editen van mijn Unzipped Zipper video vond ik dit wel een mooi shot, gehehe.

foto 4

Een hele bak Ben & Jerry’s eten tijdens de musical War Horse in ‘t Luxor Theater (Rotterdam). We zaten helemaal bovenin, maar konden alsnog prima zien (met mijn bril op ten minste) en ik vond het een erg apart stuk. De manier waarop de dieren nagebootst werden was echt geniaal. Chunky Monkey, my fave! =D

foto 1

Ik had nooit gedacht het ooit te zeggen, maar check hoe cute deze mini rookworst is! Blijkbaar worden er (bijna) alleen nog maar van deze mini rookworstjes verkocht, die joekels zijn ook wel echt gigantisch en dat is niet praktisch als je alleen eet.

foto 2

Hier startte ik dus met Fifty Shades! Ondertussen ben ik alweer het derde deel aan het doorbladeren. Ik ben trouwens best benieuwd naar de film. Ik hoorde van vriendinnen dat ‘ie op Valentijnsdag in februari uit komt, dus rond die tijd wil ik er een keer heen met hen.

foto 4

Pretty pigments! <3

foto 1

Deze hadden jullie nog van me tegoed, tijdens het air soften. Zie ik er badass uit of niet? (Ik zit voorop, met mijn paarse nikes, mocht je me niet kunnen spotten tussen al het mannelijk gezelschap) Wel mega slechte kwaliteit, echt jammer, we hadden beter zelf een foto kunnen maken met onze telefoon.

foto (2)

Van een schattige rookworst naar een cute mini ananasje, deze kocht ik in de Markthal in Rotterdam.

foto 1

Ik had met vriendinnen van mijn studie afgesproken om aan de assignment van Computer Programming te gaan werken, is er weer iets mis met de treinen.. Het was niet duidelijk wat er nou aan de hand was, dus ik ging maar gewoon kijken in de hoop dat er een trein zou gaan. Alles reed gelukkig gewoon zoals normaal, ik kreeg een upgrade naar een dubbeldekker in plaats van zo’n lelijke oude trein zoals normaal.. Zo mag er elke dag wel storing zijn wat mij betreft. xD

foto 2

Bij een outlet van ter Horst van Geel (daar gaat mijn moeder altijd winkelen) scoorde ik drie tailleriemen voor vijf eurie in totaal! Twee bruine en een olijf groene. Goede aankoop, want ik had eigenlijk nog geen tailleriemen, meestal zijn ze te groot voor mij, maar blijkbaar waren hier alleen de kleine maten nog over ofzo. Mijn moeder kocht een broek.

foto 3

Ik liet mijn oog vallen op een actie bij Big Bazar, 3 OPI lakjes voor 12 euro. Terwijl ik door de bakken graaide zag ik ook nog allemaal Ciate lakje! Je begrijpt, ik was niet meer te houden! Uiteindelijk had ik een collectie van een stuk of 20 lakjes, hmm, dat is toch weer een beetje teveel van het goede. Na wat review’s opgezocht te hebben op internet hield ik uiteindelijk een (bescheiden?) collectie van zes lakjes over, 3 OPI, 3 Ciate. Ik was als een kind zo blij, de potjes zijn alleen al zo mooi!

foto 4

Een stappenplan voor het maken van de perfecte, mat zwarte smokey eye, uitgebreid met een vleugje petrol kleurig pigment voor wat extra pit. De foto tutorial kun je hier bekijken.

foto 5

AMC’s The Walking Dead! Yeahh, elke dinsdag kijk ik er weer naar uit, the next episode of TWD. Zondag avond komt de aflevering uit, op maandag is ‘ie te downloaden, maar dan moet ik danslessen geven, dus elke dinsdag is standaard gereserveerd voor een nieuwe aflevering.

foto 1

Woensdagavond bleef ik na colleges bij een vriendin in Tilburg eten.. We maakten gevulde courgette met tonijn en rijst. Na wat geruzie met een blikopener lagen ze uiteindelijk in de oven een beetje lekker te wezen, HONGER!

foto 2

Want we hadden met de dames afgesproken om naar GLOW in Eindhoven te gaan, een lichtshow door het centrum van Eindhoven heen. De lichtshow zelf was een beetje crappy, maar het was wel een gezellige avond!

foto 3

Hard bezig met mezelf dwingen van mijn velletjes af te blijven. Ik wil mooie nagelriemen!

foto 5

Throw Back. Deze foto vond zijn weg weer naar de achtergrond op mijn IPhone. Vind dit zoooo’n leuke foto!

foto 4

Hi there, business lady. Afgelopen woensdag had ik een oriëntatie dag met verschillende bedrijven op de uni. Dresscode: casual business. Tijd om een mooie rok te kopen, dus! Ik wou eerst een nette jurk aandoen, maar er zijn toch wel verschillende events waar je geacht word je netjes te kleden, en stiekem wou ik wel eens zien hoe het me zou staan, dus ik besloot de vrijdag avond ervoor toch nog eens opzoek te gaan naar een mooie. In Uden bij HoutBrox werd ik uitstekend geholpen door een aardige verkoopster. Ik had zelf geen idee waar ik moest zoeken en doordat ik nogal smalletjes ben kon ik niets  vinden dat een mooie pasvorm had. De verkoopster hielp me en kwam terug met een stuk of tien mogelijkheden. Alles hebben we gepast en uiteindelijk waren er drie rokken over die ik eigenlijk allemaal wel wou hebben, haha! Twee van Supertrash en eentje van Scotch & Soda. Ik ben gegaan voor de rok op de foto, van Supertrash, met lederen details en een schuine rits. Een mooie lengte, dus erg classy, maar niet taai door de edgy lederen details. Op de foto foto heb ik ‘m niet helemaal netjes strak getrokken, maar hij zit echt als gegoten, ben er super blij mee! Afgelopen woensdag droeg ik dus deze rok met een panty en dezelfde hakken (ook Supertrash), maar ik droeg een andere blouse, wel dezelfde kleur, met een zwarte blazer. Donut knot in mijn haar en ik was er klaar voor, waarschijnlijk eerder overdressed dan underdressed, maar goed, haha. Business lady voor een dag stond me wel aan.

Liefs, Steffi