Hey guys. Even een snelle post vanuit de trein. Ja, vanuit de trein. We leven in de 21e eeuw en alle geavanceerde technologie van tegenwoordig maakt het leven weer net dat beetje makkelijker.

20130905-100601.jpg

Ik heb geen laptop voor me op schoot maar typ dit bericht gewoon op mijn telefoon, zoals ik zou doen met een smsje of whatsapp. Door de geniale WordPress app, die ik gisteren ontdekte, heb ik weer meer mogelijkheden om voor jullie aan mijn blog te blijven werken. (En voor mezelf, want ik hou er gewoon van!)

Natuurlijk zullen deze artikelen niet van zon goede kwaliteit zijn als de artikelen die ik op mijn laptop maak. Het typen duurt namelijk iets langer waardoor de artikelen over het algemeen wat beknopter zullen zijn. Het grootste ‘probleem’ is de foto’s. Als ik een foto ofzo in de post wil plakken moet ik die kiezen uit mijn foto galerij, dus de foto’s zullen gemaakt worden door mijn iPhone 3GS, die zowat van ellende uit elkaar valt. Normaal gesproken gebruik ik mijn Canon dus de kwaliteit van de foto’s zullen dan achteruit gaan.
Een echte product review in de trein creëren zal nogal lastig worden, kun je begrijpen. Maar de app geeft me wel de mogelijkheid om af en toe wat met jullie te delen, zoals een snelle ‘outfit of the day’ post (moet ik wel even kijken waar ik mezelf ongegeneerd kan fotograferen zonder dat ik over kom alsof ik mezelf gewoon het 8e wereldwonder vind..

Ik blijf nog steeds zo veel mogelijk via de laptop doen voor kwalitatief goede posts, maar op dagen dat het nogal druk is is dit wellicht een goede oplossing om toch nog wat van mezelf te laten horen.

See ya!
Liefs, Steffi