Borderlands. Ik ken de game niet, maar dat mag de pret niet drukken. Ik vond het super leuk om weer eens aan zo’n extreme body paint te werken en ik ben dan ook erg tevreden met het eindresultaat. Benieuwd naar het transnormeringsproces met stap voor stap Nederlandse uitleg? Kijk dan snel verder!

Vergeet de video niet in HD kwaliteit te bekijken.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.
Ik zou het super vinden als je je zou abonneren op mijn YouTube kanaal.

1photoshopb3photoshopb 2photoshopb 4photoshopb

Het is nu de derde keer dat ik met de crème make-up van Grimas werk, maar dit was de eerste keer dat ik de producten echt goed kon testen. Ik heb veel kleuren uit mijn B12 palette gebruikt en de face en body paint heeft ook de ultieme test doorstaan: 12 uur lang heeft deze make-up het uitgehouden (16:00-04:00) in een warme en bezweette omgeving (Q-Music foute party, Brabant hallen, Den Bosch). Zelfs bij de monden van de heren zat de make-up nog erg netjes, nauwelijks uitgeveegd, ondanks flink wat biertjes. Mezelf had ik geschminkt met mijn ‘oude’ vertrouwde water schmink, maar nu heb ik extra duidelijk het verschil kunnen merken. De crème make-up bevat veel meer pigment, je hebt maar een klein beetje nodig, het blijft beter zitten, de kleuren zijn beter te mengen en het product is beter te vervagen. Daarbij had ik veel minder rotzooi, want met water schmink heb je ook nog allemaal vieze bekers met water en keukenrol. Nu hoefde ik enkel mijn hand af te doen met een make-up doekje en alles was weer schoon.
Dit betekend niet dat ik niet meer met water schmink ga werken, dat is perfect voor face paint voor kinderen en dergelijke, maar voor zo’n extreme make-up als dit grijp ik denk ik sneller naar mijn nieuwe crème make-up palette.

Ik gebruikte de volgende producten:
Grimas – crème make-up* – alle kleuren komen uit het B12 palette – 001 (wit), 201 (oranjegeel), 504 (bordeaux rood), 1001 (donker bruin), 101 (zwart), 103 (grijs), 304 (korenblauw)
Grimas – transparante poeder*
Grimas – velours poederdons*
Grimas – cleansing lotion*
Grimas – cleansing cream* (voor het verwijderen van de crème make-up)
Zoeva – 28 Nude Palette (review)
Xenos & Action – cheap ass set met schilder kwasten
Bilderberg Beauty (IBood) – 24 delige make-up borstel set (review)

Hebben jullie nog meer interesse in game characters? Jullie weten me te vinden voor een verzoekje! 😉

Liefs, Steffi

* Deze producten heb ik ontvangen om te gebruiken in mijn grime en schmink video’s.
Mijn mening is, zoals altijd, die van mezelf. Twijfel je aan mijn oprechtheid, lees dan mijn disclaimer.