Darth Maul stond eigenlijk al anderhalf jaar op de planning, het kwam er alleen nooit echt van. Persoonlijk ben ik geen Star Wars fan, maar na de nieuwe film was carnaval toch wel de perfecte gelegenheid. Zelf sloeg ik het feest dit jaar over, maar dat mocht de pret niet drukken, want stiekem is het schminken toch mijn hoogtepunt van carnaval, haha! 

IMG_7706b

Zeg nou zelf: zonder hoorntjes is de facepaint eigenlijk niet meer zo heel leuk, toch? Gelukkig kun je deze super easy zelf maken! Hoe je dat moet doen zie je van A tot Z in de video hieronder.
Oh, en ook wanneer je niet bereid bent om je hoofd kaal te scheren is deze look nog steeds mogelijk. Gebruik dan een kaalkop. En ook die kun je eventueel zelf maken. Gebruik hiervoor dan een ballon als mal in plaats van klei. Op YouTube zijn er tientallen tutorials over te vinden.

Voor meer info, klik hier.

Kijk, nu wordt het pas een ekte ekte Darth Maul! Met je hoorntjes in de aanslag en een beetje geduld moet dit met behulp van de video iedereen lukken.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier. Ik zou het super vinden als je je zou abonneren op mijn YouTube kanaal.

IMG_7703b

Ik gebruikte de volgende producten:
Grimas Cleansing Lotion
*
MAX (Action) oogpotlood zwart
Grimas Water Make-up Pure in zwart (101) en fel rood (501)*
HEMA Foundation Brush
ZOEVA Stippling Brush uit de Very Croc kwastenset
Kryolan Mastix Spirit Gum
Grimas Liquid Latex*
Grimas SL6 Brush*
Grimas MR4 Brush*
zwarte oogschaduw uit een 146 palette
Elf Blending Brush
Grimas Tooth Enamel Zwart

1B

Pascal was helemaal in zijn nopjes met het eindresultaat en ook ik was erg tevreden en zelfs een beetje trots op mezelf. Ik ben altijd erg kritisch op mezelf en ben dan ook eigenlijk nooit compleet tevreden, maar deze keer verdien ik best een complimentje, al zeg ik het zelf. Het design is vrijwel compleet symmetrisch, de kleuren dekken perfect en de hoorntjes vormen samen met de schmink echt een geheel. Zo krijg ik echt zin om meer te schminken!

Liefs, Steffi

* Deze producten heb ik ontvangen / met professional-discount gekocht voor mijn grime, schmink en make-up artikelen. Mijn mening is, zoals altijd, die van mezelf. Twijfel je aan mijn oprechtheid, lees dan mijn disclaimer.